С вас и без вас Бойко Борисов ще падне…

Автор: Няма коментари Сподели:

РАДЕВ Е ГОЛЯМ ХАПКА ЗА ТЯСНОТО ВИ ГЪРЛО, „ДЕСНИ“ СЕКТАНТИ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА РАЗФОКУСИРАТЕ ПРОТЕСТА!Васил Гарнизов пред бтв:

Фокусът е върху Гешев, Борисов не е истинския фокус на този протест“

И още: „Снощи на протеста, около Румен Радев имаше двайсетина камери и стотина човека, които искат да си направят селфи… Другите 3000 души въобще не отидоха да го слушат…

Фокусът е върху Гешев, Борисов НЕ Е ИСТИНСКИЯ ФОКУС НА ТОЗИ ПРОТЕСТ“

Всъщност, Гарнизов формулира в прав текст онова, което от втория ден на протеста методично правят така наречените „десни сектанти“, в частност така наречените им „лидери“.

Размиват фокуса, разединяват „елегантно“ протеста, разпиляват енергията, дърпайки чергата единствено върху Гешев и галейки нежно по тиквата Боко Тиквата.

Всички пред президентството, „десните сектанти“ – някъде другаде, всички пред Министерски съвет – „десните сектанти“ – на майната си… И така, ВОЛНО или неволно, обслужвайки Хунтата на Бойко Борисов.

Вчера и рецитатора „боец“ пише някакви призиви за „обединение“ с някакви организации и пищи как „отровното трио“ му отказали. Сети се мара да се побара на 15 -тия ден от протеста, докато методично разфокусираха протеста и продължават да го правят.

Изключително съм подозрителна към лица, които днес крещят с пълно гърло уж срещу Хунтата и Бойко Борисов, а преди време му целуваха задника, бяха негови кандидати за власт, пускаха се със снимки и плакати колко е велика ГЕРБ и Борисов, и с нищо не се различават от Тома Биков.

Изключително съм подозрителна към лица, които днес се мятат по плажовете да „спасяват“ националната сигурност от Доган, през това време си говорят по телефона с Бойко Борисов и крещят уж срещу Хунтата, а преди време бяха коалиционни партньори на същата тази Хунта и плещеха филипики за Борисов и Цветанов. На всичкото отгоре върнаха на бял кон Боко Тиквата на власт ПАК след „протести“.

Пяна ми излезе на устата да призовавам, че ПЪРВА И ОСНОВНА ЦЕЛ Е СВАЛЯНЕТО НА ХУНТАТА НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ПОСЛЕ ВСИЧКО ОСТАНАЛО.

Онези, които трябва да знаят, знаят, какви договорки текат на „лидерско“ ниво между „десните сектанти“ и Бойко Борисов. Та даже и за … бъдещия парламент. Не гледайте какво приказват по телевизора – пунта мара е.

И точно тогава, когато протестите удобно за Властта бяха отслабени, Румен Радев излезе сред протестиращите, дето според Гарнизов искали да си направят селфи с него.

И ясно и категорично извика „Мутрите вън!“, вместо удобничко подмененото преди това „Всички вън“, и още по-ясно изрече – че първа цел е падането на правителството И оставката на Гешев. В този ред – оставка на правителството И оставка на Гешев.

А не обратното.

Защото ИСТИНСКИЯ ФОКУС НА ПРОТЕСТА Е СВАЛЯНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ ВЛАСТ ЗАЕДНО С ХУНТАТА МУ.

Анадънмо, „десни сектанти“?! „Внезапно“ събудили се за революция. Ама основно срещу Гешев и смутолевено срещу Бойко Борисов. И с тайничката мисъл – да торпилирате Румен Радев.

Престанете да разфокусирате протеста! Каквото можахте направихте за това!

С вас и без вас Бойко Борисов ще падне.

А нататък все по-ясно ще лъсват „новите“ внезапно събудили се „дисиденти“, препозиционирали се от лизане на задника му до храчене върху него и хунтата му.

Вчера чак се стигна дотам, че мой брат по оръжие, който не спря заедно с мен ГОДИНИ НАРЕД да се бие срещу Борисов и Хунтата му, докато „десните сектанти“ висяха и висят по дувара МУ, ми подари фланелка с надпис „Бойко Борисов е моят човек“ – в знак на сарказъм срещу новоизлюпените „революционери“.

А че Румен Радев бърка жестоко И в задниците на „десните сектанти“, както и на „левите“, впрочем, е ясно като бял ден.

Предстои да им видим озъбените им физиономии, когато на бял свят изскочи и Проекта, свързан с президента Радев.

Тогава ще преброим „стотината, дето искат да си правят селфи“ с Радев. И „хилядите“, които ще надничат от Дувара на Боко.

                                  Веселина Томова                       https://afera.bg/

Предишна статия

ПЪРВИЯТ ЗАПИС НА БОРИСОВ, ПУСНАТ ОТ „АФЕРА“ – АВТЕНТИЧЕН, СОЧИ АМЕРИКАНСКА НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА!

Следваща статия

ОБИЧАЙКИ, ПОБЕЖДАВАЙ!

Други интересни