Служебното правителство – надежда или разочарование

Автор: Няма коментари Сподели:

 В. „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ“ 

Издание на българите в чужбинаГодина 19-та 

bulgariabezgranici.com21.02.2017 г. 

 След публикуване статията „Служебното правителство – надежда или разочарование“ на Димитър Ал. Йончев във в. „България без граници“ от 10.2.2017 г. в редакцията се получиха много положителни отзиви и предложения за нейното повторно публикуване и по-широко разпространение. 

 Статията даде повод, след отчета на Огнян Герджиков за ревизията на кабинета “Борисов- 2”, редакцията да бъде затрупана от читателски писма. 

 Редакцията като се съобразява с желанията на своите читатели, техните мнения и предложения, приемайки техните силни и обективни оценки, придържайки се към добрия тон, като ги обобщи реши да ги постави на вниманието на президента Румен Радев, служебното правителство и българската общественост: 

 Първо. Ревизията на дълга от 16 млрд. лв не е партийна поръчка, а искане на българския народ. Как е взет и кога е взет? Колко и при какви условия? От кои банки и кои са консултантите? Кой и как ще връща този дълг? 

 Второ. Каква е истината за взетото решение за разрешаване на засилено военно присъствие на САЩ и НАТО в Черно море? Бойко Борисов и неговото правителство ли са дали българско съгласие за засилено военно присъствие в Черно море или Огнян Герджиков и служебното правителство? Има ли нарушение на Конституцията на Република България? 

 Трето. Как е взето решението за допускане струпването на американски войски, бронетанкова и друга техника в България за война срещу Русия? 

 Четвърто. Несериозно е да се говори от определени среди (въздържаме се да цитираме силните думи на читатели по отношение на тези среди), които са на хранилка на фондациите Отворено общество, Америка за България и техните подобни, че русите и Русия могат да бъдат заплаха за българите и България! По-скоро българите гледат на русите и Русия с надежда за избавление от американската и натовска окупация! 

 Пето. Лавинообразно расте броят на българите искащи референдум за членство на България в НАТО! 

 Шето. Каква е истината с проектите по ОП „Наука и образование за интелектуален растеж“? 

 Седмо. Читатели отхвърлят обективността и на ревизията на Здравното министерство, че имало само нарушения при обществени поръчки за застраховане на санитарните автомобили на центровете за спешна медицинска помощ и центровете по трансфузионна хематология и обществена поръчка за охрана на сградите на министерството. 

 Как да гледаме на това, че България е на първо място в ЕС по дял от средствата за здраве, заделяни за плащания към търговците на дребно и доставчиците на медицински стоки – 42,4 на сто? Тези разходи в страните-членки на ЕС е в диапазона от около 10 на сто в Дания и Люксембург, до 30 на сто – в Гърция, Литва, Хърватия, Румъния , Унгария и Словакия. България е рекордьор с внушителните 42,4 %! В същото време България е също рекордьор със заделяните едва 0,5 на сто за профилактика и дългосрочни медицински грижи. 

 Какви са отношенията на служебния здравен министър с фармацевтичните фирми? Какво става в Здравното министерство след обвиненията на прокуратурата за длъжностно престъпление и безстопанственост на министъра на здравеопазването в кабинета „Борисов-2“ Петър Москов и заместника му Адам Персенски във връзка с дарението на ваксини между България и Турция? Какво показа ревизията за комуникацията на Петър Москов с НЗК? Имало ли е вмешателство на Петър Москов в НЗК или не?

 Констатациите на ревизията в Здравното министерство са несериозни, прикриващи истинското състояние на нещата. 

 От редакцията 

 Служебното правителство – надежда или разочарование 

 Румен Радев – надеждата за много българи, близо два месеца и половина след избирането му за президента встъпи в длъжност и реши: 

Разпускане на 43 ОНС, избори на 26 март 2017 г., служебен премиер Огнян Герджиков. На 27 януари служебният кабинет пое управлението на страната. 

 Надежда или разочарование 

 Президентът Румен Радев вместо нови и неопетнени хора, избра за служебен министър-председател и служебни министри личности, някои от които са участвали в съсипването на България. 

 Огнян Герджиков, член на НДСВ, свален като председател на 39 Народно събрание, заради подкрепата му на бандитската приватизация, изпратен с освиркване от депутатите. За „заслугите“ му го назначи за служебен министър-председател! 

 За първи зам. мин. – председател и министър на здравеопазването избра зъболекаря Илко Семерджиев, доказал се в „лечението“ на българите така, че да поемат по-бързо пътя към отвъдното. Изключително комбинативният и меркантилен зъболекар стана стратег на здравната реформа. Като зам. – министър и министър на здравеопазването в правителството на Иван Костов с прокараната от него здравна реформа той стана гробокопач на българската нация. Немски лекари и специалисти се чудиха на „стратега и неговата реформа” – ликвидиране на изградената здравна мрежа от поликлиники и тяхното обвързване със съответните болници и специализирани здравни заведения. 

Вместо нейното подобряване, всичко бе унищожено, а със създаването на ЕТ–лекар и ТД–болница, пациентът стана стока. НЗК – възловото отроче на здравната реформа на Семерджиев, стана „дойна крава“, хранена от българите. 

„Реформата“ на зъболекаря Илко Семерджиев е част от българския вариант за глобалното съкращаване на населението, включително планираното изчезване на българската нация. 

 За да се улесни физическото унищожение на българската нация, да се парират съпротивителните сили на българите (християни и мюсюлмани) се изпълнява план за духовното им обезличаване, включително и чрез насаждане на нетрадиционен за българските мюсюлмани ислям. 

 Министерството на образованието е поверено на проф. Николай Денков. Той бе зам.- министър и отговаряше за висшето образование и европейските структурни фондове при трима министри – доц. Румяна Коларова, проф. Тодор Танев и Меглена Кунева. Въпросът не е до личността на проф. Денков, доказал се в своята област учен, а в това, че това министерство е първо на образованието и след това на науката. Възпитанието и обучението на нашите деца в чужда на българите духовност тръгва още от детската градина. Със започване на училище този процес продължава да се налага методически чрез подработените учебни програми. 

Те са направени така: че да се унищожава и обезличава българщината; да се насажда национален нихилизъм; за обезличаване дейността на нашите възрожденци; перфидно прокарване на русофобия сред децата; да се парира възраждането на българския национален дух, на българската култура и нейната защита. За министър на образованието и науката е необходима личност, която да е в „час“ с проблемите на обучението и възпитанието на децата на България. 

Все още има такива личности, преподаватели по БЕЛ и история, опазили се от мрежите на фондациите „Америка за България“, „Отворено общество“, „Български хелзинкски комитет“ и техните подобия. Има все още такива специалисти, които могат да отстранят антибългаризма в учебните програми, за да се обучават и възпитават българските деца в любов към Род и Родина. Това го имаше и при социализма/комунизма, но получи много по-ускорено „развитие“ в зората на „демокрацията“, пак при професор, станал и академик – Илчо Димитров, широко отворил вратите за Отворено общество, а и след него. 

Но при правителствата, в които проф. Денков е зам. – министър това получи невиждан размах. Министър доц. Румяна Коларова, със своя „християнски“ патос и вдъхновение, в нарушение нормативите на МОН, ставайки служебен министър, въвежда за СИП в училищата изучаването на иврит, а не примерно на вероучение. След нея „щафетата“ във войната срещу българското и българската идентичност се пое от соросоида проф. Тодор Танев, син на унгарска еврейка, чиято съпруга доц. Албена Танева завежда Центъра за еврейски изследвания към СУ „Св. Климент Охридски“, с всичките й начинания на антибългаризъм. Той предаде щафетата на глобалистката, неолибералката, соросоидката, потомствената комунистка Меглена Кунева – Пръмова, съратничката на Соломон Паси. 

Освен стореното в съсипване на средното образование, всички те прокараха и „изисквания“ към висшето образование, чрез които се унищожава хуманитаристиката във ВУЗ и научните институти. 

 На 25.1.2017 г. Соломон Паси поздрави по БНТ от студиото на “Още от деня” президента Румен Радев за “изключителния му избор за служебен министър-председател”. Той заяви, че „Герджиков е човек на достойнството, честта и дълга“. Няма що! 

Също подкрепи изказването на Меглена Кунева, че в момент, в който България няма свой парламент, Радев слага най-емблематичния председател на парламента за служебен министър-председател. Паси каза още, че с нетърпение е очаквал да види кой ще е служебният външен министър и се е зарадвал като чул, че за такъв е назначен Ради Найденов. Кой е Ради Найденов? Посланик в Берлин, бивш шеф на кабинета Симеон Сакскобургготски. Щом се радва Соломон Паси това ще рече, че Ради Найденов е верен евроатлантик или по-точно атлантик здраво „прихванат“ от атланто-американците и „поизпуснат“ от евро-германците. Нищо чудно това правителство да номинира за еврокомисар Меглена Кунева, за радост на антибългаристите и за нещастие на българите. 

 Кадровото присъствие на НДСВ в служебното правителство едва ли е случайно. Случайно ли е, че Симеон – екс-премиерът-цар беше зад Румен Радев, когато патриарх Неофит отслужваше в храм „Св. Александър Невски“ празнична литургия за встъпването му в длъжност. 

 „Не е тайна и че проектът на клана Ротшилд за възстановяване на европейските монархии към положението отпреди Първата световна война беше провален.“ (Красимир Иванджийски, в. Строго секретно, бр. 260, февруари 2017, с. 9). Може проектът да е провален, но какво ще реши /е решил/ клана не се знае. Знае се, че от зората на демокрацията, а и в наши дни има „кръгове“ които работят/мечтаят/ за възстановяване монархията в България. 

Ако ги оставим, какво ли още ще ни докарат тези болни мозъци-майкопродавци? Но ние трябва ли да се радваме на казаното от Соломон Паси? 

 Общественото мнение е подложено на постоянна манипулация от соросоидите, т.е. глобалистите, неолибералите, борците за мултикултурализъм, воюващи срещу националната идентичност на българите. Те са постоянно канени в най-гледаните и слушани предавания в телевизията и радиото откъдето перфидно сипят антибългаризъм. Хилядолетната история на човечеството е и борба между доброто и злото, светлината и тъмнината, духовното и материалното. 

В тази борба ние на коя страна сме? Трябва ли да се радваме на казаното от Соломон Паси, в същото предаване, че: „Аз съм много доволен от това, че по моя статистика светът през последните 200 години се развива много добре“!? Паси не само че го каза, но и го повтори многозначително, с нескрито задоволство! 

 Статистика на развитието на света през последните 200 години? Какъв е ХIХ век и как започва? Да пиша ли за Наполеон и войните през този век? За въстанията срещу поробители и нашественици. За погроми и кланета. За теглата, борбите и геноцидът над българите, които се заличават от съзнанието на българите и в програмите за обучение в училищата! 

Да давам ли статистика, да пиша ли и тук след като съм писал? Какъв е ХХ век? 

Телеграфна статистика! – Как започва векът за българите и борбите им за национално обединение? 

Геноцидът над българите – тракийци и македонци! 

 – Геноцидът над арменците. 

 – Първата световна война – жертви над 15 милиона души. 

 – В Съветска Русия червеният терор отне живота на повече от 60 милиона души – мъже, жени и деца. ( Виж Приложение № 1) 

 – Хитлер – „проекта“ на илюминатите разпалил /или чрез него разпалена/ Втората световна война, която отнема живота на повече от 60 милиона души. Около 60% от тях са цивилни. 70% от индустриалната инфраструктура в  Европа е разрушена. 

 – Холокоста на повече от 6 милиона евреи и не евреи в концентрационните лагери, от които евреите са около 4 милиона. Който отрича Холокоста на евреите и не евреите не е за осъждане, не е за упрек, а е просто за лечение! Холокоста на евреите чака своето обективно осветляване! ( Виж Приложение № 2) 

 – Да не разширявам статистиката с жертвите след Втората световна война до наши дни. Соломон Паси може да е много доволен, че по негова статистика светът през последните 200 години се развивал много добре!? За разлика от него аз съм силно притеснен!!! В политиката случайни неща няма!

 От най-дълбока древност „скрити“ сили, наричани като „паралелна държава“ или „паралелна власт” са се стремили да влияят на политиката. През 1737 г. в Париж е основан Орденът на Паладините. Преди това е било време, когато членове на тайните общества (с всичките влияния върху членовете им) са мъдри и образовани мъже, политици и управници. С Ордена на Паладините, това влияние придобива нови измерения и развитие в масонските структури. Влиянието им се разширява с появата на ново тайно общество, известно под името Баварски илюминати. Официално Орденът на Илюминатите е основан на 01.05.1776 г. (датата празнуваща се по света и до днес по различни поводи) от бившия йезуитски свещеник Адам Вайсхаупт. Според редица източници това става по идея на банковата фамилия Ротшилд. 

 Как се развива светът през последните 200 години? Ако приемем казаното от Димитър Недков, в предаването Въпрос на гледна точка – Черният папа – YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vzzhap8uLCk 13.04.2015 г. – Качено от Stoycho Kerev за Черният папа – Албърт Пайк. Според Недков, Албърт Пайк е „най-големия сатанист, вгорчил съдбата на католицизма. Това може да се случи в Америка. Това е човекът, който разкри и разтълкува масонските символи, с изключение на един загубен символ, който масоните още го търсят “. 

По едни източници, родения в Бостън Албърт Пайк (1809-1891) е Велик майстор на Шотландския ритуал на масоните. Според Димитър Недков, „най-големия сатанист“ Албърт Пайк „е суверенен върховен командир на света, който от 1851 до 1891 е ръководител на световното масонство“ и, че: „Той оглавява Ордена на Паладините, който има отношение към така наречените тайни отношения в политиката“. 

 „Илюминатите – по думите на Димитър Недков – са надстроечна структура на масонските организации. Илюминатите работят върху доктрини, които променят света и разсъждават на къде ще се движи този свят. Докладите на Римския клуб са на практика доклади на Ордена на илюминатите. Илюминатите се занимават с това как е възникнал светът, какво е неговото състояние и на къде ще върви или ще тръгне“ и т.н. ( По-подр. виж: Въпрос на гледна точка – Илюминати и новият световен ред … https://www.youtube.com/watch?v=mpMFP69SDw11.03.2014 г. – Качено от Stoycho Kerev) 

 С появата на илюминатите като надстроечна структура на масонството се въвеждат и „нови“, много по-радикални способи и методи или „доктрини, които променят света“, а също и „на къде ще се движи този свят“. Пайк работи в тясно сътрудничество с италианеца Джузепе Мацини (1805-1872) (33’), оглавил Ордена на Илюминатите през 1834 г. Албърт Пайк заедно с Мацини, Лорд Хенри Джон Темпъл (1784–1865), известен още като лорд Палмерстън (33’), заемал двукратно поста Премиер – Министър на Обединеното Кралство, и Ото фон Бисмарк   (1815 – 1898)  (33’), по думите на Недков образуват „Квартет“. 

Те работят, или чрез тях се работи по проект за обединение на масонството под шапката на Ордена на Паладините. „Квартетът“ Албърт Пайк, Джузепе Мацини, лорд Палмерстън и Ото фон Бисмарк през тези години работи на пълни обороти. Дали този „квартет“ сам решава или зад него има експертен „помощен менторски персонал“? Несъмнено този „персонал“ е Ордена, който има отношение към тайните отношения в политиката, а негова глава е Пайк. Дали тайните отношения в политиката се решават само от Главата или по-скоро чрез нея се прокарват решенията на невидимото ръководство на Ордена? 

 От „квартета“ двама са начело на Ордените, които работят в тандем, казано по „профански“. Мацини и Пайк се допълват много успешно. Пайк поема теософските аспекти в операциите им, а Мацини се заема с политическата част, т.е. ръководство на революционните движения. Пътят на Пайк да бъде издигнат до глава на Ордена го видяхме. Пътят на Мацини започва през 1833 г., когато е студент в университета в Генуа, и е посветен в 33’ на СПШР и оглавява Върховния съвет в Италия. 

Междувременно е посветен и в Древния и Примитивен Ритуал на Мемфис-Мизраим / ДПРММ/. По-горе посочих, че през 1834 г. застава начело на Илюминатите. Каква е тази ракета носител, която го изстрелва с такава скорост начело на Илюминатите? Това знаят само Мамона и менторите –кадровици на илюминатите. Как това се отразява върху събитията в българските земи и българското революционно движение за национална свобода? Сериозните, търсещи обективната истината български историци са доказали, че Васил Левски не е бил масон. 

Въпреки това „изследователи“ с преднамерени писания продължават да изопачават историческата истината и да „доказват“, че Левски е бил масон, а изгражданата от него революционна организация е „Масонска ложа и братство на Левски“. Няма как да се спирам кой какъв е от революционните ни дейци, но е ясно, че масонарията е присъствала сериозно сред тях. Съученикът и връстникът на Левски, масонът Теофан Райнов, е изпратен по решение на учредителната сбирка на революционната организация, да се срещне с революционните дейци в Западна Европа за съвети и помощ. По препоръка на Бакунин, през 1869 г. в Лондон Райнов е приет от Джузепе Мацини. 

 През декември 1868 г. Левски предприема първата си обиколка в България, през май 1869 втората си обиколка. Изградил своята стратегия за революционната борба, различаваща се от ръководителите на революционното движение в Европа, през 1870 г. предприема третата си обиколка, изграждайки мощна и независима от масонските ментори революционна организация. Това не е по вкуса на илюминатите-масони и те бързат да го пратят на бесилото, а днешните български масони, от гузна съвест, искат да направят Левски масон. 

 За „взаимодействието“ между Ордена на Илюминатите и този на Паладините няма от къде да черпим информация, освен от казаното и написано от масони и да разкриваме, до колкото можем, борбата между доброто и злото, светлината и тъмнината, духовното и материалното. Според Димитър Недков, казано в предаването – Въпрос на гледна точка – Илюминати и новият световен ред … https://www.youtube.com/watch?v=mpMFP69SDw 11.03.2014 г. „Между 1850 и 1870 г. Албърт Пайк – Черният Папа, е имал извънземна комуникация. Имал видение какъв ще е светът на ХХ век. Този ръкопис с определена символика се чете задължително при встъпване в длъжност на всеки един американски президент… Споменава се едно много интересно нещо от кореспонденцията му с Мацини, лорд Темпъл и Бисмарк, от което се вижда, че те са основоположници на идеята за Обединена Европа… 187… и някоя година Пайк пише писмо на Мацини и му описва трите световни войни:

 I – вата световна война ще започне така, така, така. Ще се случи това, това, това. II – та световна война ще започне така, така, така. Ще се случи това, това, това. Както ни е известно. Черният Папа е огледален образ на Белия Папа. Белият Папа си има пророчеството на Фатима… Пайк е описал в ръкописа си и Третата световна война.“ 

 Димитър Недков едва ли си измисля тезата за „извънземна комуникация“ на Черния Папа. По-чудноватото е че той оставя в зрителите впечатление че я приема. Дали през годините на ХIХ век невидимият за хората „цар Йосия, владетел с изобретателен ум и гъвкава съвест“, след като няма как да припише на Бог реформите, които иска да въведе в света, то „неговите върховни жреци“, извикват на „помощ“ извънземните, влизайки с тях в „извънземна комуникация”. Идеята на квартета от ХIХ век за Обединена Европа получава през двайсетте години на ХХ век реално „бабуване“ под името Европейски съюз. 

Под ръководството на Ричард Куденхов-Калерги през 1922 г. е основано „Паневропейско“ движение във Виена, възприело да работи за създаване на нов световен ред въз основа на федерация от държави водени от САЩ. В книгата си „Практически Идеализъм“, Калерги показва, че жителите на бъдещите „Съединени европейски щати“, няма да бъдат хората на Стария континент, а продукти от смесването на расите. През тези години се ражда и Обществото на народите (ОН). ОН се „развива“, така че на   24 октомври 1945 г. се ражда ООН. 

 Според Джордж Сорос – „светът не е за всички“. Сорос и „съратниците“ му от световната финансово-икономическа върхушка едва ли предвиждат място за българите в света, който изграждат. Албърт Пайк – Черният Папа, след „комуникация“ с извънземните, очертава как ще протекат, както и протекоха, двете световни войни. 

Той очертава и Третата световна война. Ако се допусне тази Трета световна война, това си е Апокалипсис за Човечеството. В описанието и разпалването на Третата световна война Албърт Пайк отделя възлово място на Еврейската държава (Извънземните са му казали, че ще има такава държава!?) и евреите. 

Холокостът ще е дребна работа в сравнение с това, което той описва за евреите. Тъй че светът, който искат да изградят „князете в сянка“ едва ли е и за всички евреи. Цитираме Димитър Недков въпреки че има предостатъчно източници към така наречените тайни отношения в политиката. 

 Притеснен съм и за това, дали президентът Румен Радев не беше „избран“ преди да бъде избран! 

 Притеснен съм, че ООН, ЕС и НАТО са инструментариум на тези „които имат отношение към така наречените тайни отношения в политиката“, тикащи света към Трета световна война! Трябва гласът на България да се чуе ясно и високо:

 „Да се спре /подготовката на/ войната на НАТО срещу Русия! Интересите на човечеството изискват ООН, ЕС да бъдат кардинално реформирани и създаване на качествено нови, а НАТО разпуснат. Моите притеснения едва ли ще трогнат държавните фактори в България, още по-малко тези, които движат тайни отношения в политиката у нас и в света. Тези притеснения не са само мои. Те не са от вчера. „Животът издига идеята за „научен мозъчен център“ на човечеството. Тя бе обсъдена и на публичните заседания по време на празнуването на тристагодишния юбилей на Харвардския университет в Бостън и Кеймбридж през 1936 г. Значението на това събитие за сега се състои в лично общуване между събралите се там крупни учени и изследователи от всички страни. 

Идеята се зароди“.(Владимир И. Вернадски Научната мисъл като планетарно явление, с. 112-113, С., 2009). Идеята се зароди, но не успя да предотврати развитието на света станало по горната „статистика“. Задкулисните сили, движещи тайните отношения в политиката, внимателно следят и научната мисъл. В немалка степен я контролират и използват. 

 Трябва обществената съвест, общественото мнение и научната мисъл да се освободят от влиянието на задкулисието, за да се реализира Идеята за спасение на човечеството, родена преди повече от 80 години. Идеята се зароди и изисква на мястото на ООН, ЕС и т.н. създаване на СНМЦ (Световен научен мозъчен център), ЕНМЦ (Европейски научен мозъчен център) и т.н. Как точно да бъде това ще го реши световната научна мисъл, освободена от силите, движещи тайните отношения в политиката. По не малко от горните въпроси съм изразил виждането си по-обширно в мои публикации и особено в книгата си „Апостолът ни завеща…“.

 Някои не обръщат внимание на трите точки в заглавието на книгата. Постарал съм се да покажа и да се обоснова, че Заветът на Васил Левски към днешни дни, към всички българи е да Спасим България и че за това са призвани народните будители. Това ще рече спешно формиране на БНМЦ (Българският научен мозъчен център)и заемане от него на подобаващо място в живота и управлението на България. 

 Но първо народните будители трябва да се събудят!

 В кръга на скромните си възможности ще се боря за доброто срещу злото, за светлината срещу тъмнината, за духовното срещу материалното, срещу подпалвачите на Трета световна война, за Спасението на България! 

                                      Димитър Ал. ЙончевСофия,7. 2. 2017 г. 

Някои от публикациите ми могат да се видят в:

                                                                         https://independent.academia.edu/DimitarIonchev

Предишна статия

От книгата „Сионизм и коммунизм. Корни родства и причины вражды“ на Владимир Большаков…

Следваща статия

БесогонTV «И смех, и Греф»

Други интересни