44| 5792|17.07.2020 Арман Бабикян: Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако държат с кръв да загубят властта, има такава възможност, но е това което аз не искам. Всичките тези момчета, които са изпратили на площада да ни пазят и да пазят тях, жените им и децата им са на площада и протестират заедно с вас.

И хубаво е да го чуят и знаят, и те мислят точно като нас, но са на работа. Много да внимават, ако желаят кръв, да не се окаже, че са сами в сградите, в които работят. Ако искат, да го приемат за предупреждение. Това каза Арман Бабикян в „Студио хъ” по Телевизия 7/8.

Ако министър-председателят е прочел правилно знаците на американското посолство, би трябвало много сериозно да се е притеснил, каза още Бабикян.

Защото това посолство реагира първо, за разлика от всички посолства на страните членки на ЕС. Той реши, че това е поредната Меркел, коята гушва през врата като яре с нива, което означава, че не е чел добре биографията й. Защото там пише, посланик, аташе, цялата йерархия, пропуснал е частта за Съвета за Национална сигурност, понеже е малко по-нагоре в редовете. И е решил, че тя навива букети за Еньов ден, и говори български, много обича културата и танцува кънтри, квадратни танци, извинявам се, голяма грешка, допълни Бабикян.

Първата реакция беше наистина тази, на другия ден я привика, тя напусна Министерски съвет, потвърди легитимно правото на българските власти. Но имаше едно изречение – всеки решава, кога да си подаде оставката сам. Който чете дипломатически език, от Винету на дипломатически език, разбира за какво става дума. На следващия ден корабът Портър отказа да премине Босфора и не участва в учението Бриз, което почна днес, където са Каракачанов и президента, това е следващ сигнал.

Четири часа по-късно излезе сигнал, че се оттеглят от всички газови проекти за България, тоест, когато четири пъти ти дадат знак, трябва да си като колчето Пеца да не си разбрал за какво става дума, каза още Бабикян.

https://frognews.bg/novini/arman-babikian-ako-darjat-krav-zagubiat-vlastta-ima-takava-vazmojnost.html

Предишна статия

“Дискусионен клуб“ с Велизар Енчев (17.07.2020)

Следваща статия

ЕТО Я СКАНДАЛНАТА ДАЛАВЕРА С МАСКИТЕ! ВТОРИ МЕСЕЦ ГЕШЕВ СЕ ПРАВИ НА ЛУД! /ВСИЧКИ ДОГОВОРИ И ДОКУМЕНТИ!/

Други интересни