В пълно противоречие с гарантираните в Конституцията граждански права

Автор: Няма коментари Сподели:

Могат българи и турци да живеят заедно от векове по тези земи. Да защитават един другиму правото си на достоен живот, както пред султана, така и след Освобождението – пред българските власти. 

Могат да живеят в мир и разбирателство и уважение един спрямо друг и в абсолютна религиозна толерантност. 

Всички заедно могат да работят в едни предприятия, да посещават едни и същи магазини, театри, молове, болници и държавни учреждения. Но не могат да отидат ЗАЕДНО на един конкретен плаж със законов статут на „изключителна държавна собственост“. Защо?

Краткият отговор е заради олигархично-политическа експлоатация на уредени със закон граждански права. Такива, които Борисов, Пеевски, Доган и главният прокурор Гешев експлоатират по начин, който разделя българските граждани на българи и турци. 

Нещо повече, премиерът лично разпорежда на министъра на вътрешните работи да постави полицейски сили, които да разделят българи и турци, а политиците да извличат мръсни ползи от това изкуствено разделение, следствие на политическо насъскване на български граждани едни срещу други. 

В пълно противоречие с гарантираните в Конституцията граждански права. 

Това е политическо престъпление от такъв мащаб, който заплашва пряко националната сигурност, заради олигархична полза на няколко провалени и дискредитирани типове, мястото на които е в затвора без право на обжалване.
–––––––––––––––––––––––––
Мислете много уважаеми Доган, Борисов, Пеевски и Гешев! Ама наистина много!

 Мислете и вие полицаи и прочее обслужващ персонал. 

Мислете и вие българи, турци, помаци, цигани и прочее етноси. 

                             Мислете сега!Image title

 Европейският съюз няма да може за изгаси огъня на омразата, нито етническата карта ще има стойност след пожарите. 

Не подценявайте никого в тази подла политическа игра, забъркана изцяло от олигарси и всякакви скрити и явни престъпници. 

Не издигайте отново бесилките в центъра на София, защото след това България няма да бъде същата. За много години напред.
––––––––––––––––––––––––––
Аз съм лесен, защото съм пълнокръвен български офицер, който знае много добре границите на всичко и с изключително добро обучение. 

Ще постъпя по начин, който е уреден със закон, а не с разпореждания на политически престъпници, узурпирали по престъпен начин държавната власт. 

Внимавайте господа, ходите по тънък лед и няма сила, която да ви спаси от самите вас. Не бъдете глупави. Има твърди граници, не ги прескачайте.

            Предупредени сте!

                                    Николай Марков                                         https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

АЗ НЕ СЪМ ГОШО!

Следваща статия

Бойко какво става, и полицаите ли се командват от Президента?

Други интересни