Не си прави кумир от никой политик!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Не си прави кумир от никой политик. 

Медиите са, за да осведомяват обществото, а не да замазват екстрементите на политиците.

Корупцията няма цветове и партии – всеки корумпиран трябва да отговаря на неудобни въпроси, а ако прокуратурата не повдига обвинения – и тя.

Рекламодателите не могат да определят насоките на медията, защото свободата няма цена. Те са си платили за реклама, а не за съвестта ни.

Журналистът принципно е опозиция на всяка власт и той първи задава неудобните въпроси. Без изключение за какво и на кого.

Медиите са четвъртата власт и това непрестанно трябва да се напомня на останалите три власти, защото медиите са посредникът между властта и гражданите.

Помнете, че казаното хвърчи, а писаното личи и след век следващите поколения ще четат написаното, така че мислете каква история искате да напишете.

Определете си стойност, а не цена!

И запомнете – вие сте журналисти, а не мисирки!

                               Елена Гунчева                        Image title                                                     https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ИСКАМ АЗ, КАТО АКАДЕМИК И ПРОФЕСОР, А И КАТО ЗАИНТЕРЕСУВАН ДАНЪКОПЛАТЕЦ И СОБСТВЕНИК НА ПАРИТЕ В БЮДЖЕТА, ДА ПРОВЕДА РАЗПИТ НА ПРЕМИЕРА ЧРЕЗ ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА, И ДА ГО ПОПИТАМ ЗА ЕДНИ НАШИ МИЛИАРДИ?

Следваща статия

Знаете ли колко струва един ден от нашия живот?

Други интересни