КОЙ ЩЕ ИЗЧИСТИ БОЙКОВИТЕ ОБОРИ? КЪДЕ Е ХЕРКУЛЕС?

Автор: Няма коментари Сподели:

Като гледам, никой у нас не иска властта и не се е втурнал да сваля Бойко и ГЕРБ.

Пируетите на Божков са закачка, опозицията упорито отказва да сваля управниците, извънпарламентарните кутрета и палета само се ежат и Бойко фактически няма реална алтернатива.

Никой няма воля да поеме руля и да управлява, защото държавата е в тотален разпад и катастрофа и няма лидер, който да поеме отговорността, че може да се справи с разчистването на наследството, оставено от премиерчето и шайката му.

България е копи пейст на Авгиевите обори. 

А „Авгиевите обори в древногръцката митология са огромни обори на царя на Елида Авгий, син на Хелиос и съпруг на Епикаста, които не били почиствани 30 години. Когато Херкулес /Херакъл/ отишъл при Авгий му предложил да изчисти оборите му за един ден, ако царят му даде 1/10 от стадата си. Херкулес пробил от две противоположни страни стената и прекарал през дупките водите на реките Алфей и Пеней в Пелопонес.

Това е един от 12-те му подвига.“, казва справочната литература. Но справочната литература не споменава нищо за това кой живее в оборите и кой така яко ги е задръстил с боклуци и тор.

Ние си нямаме и Херкулес/Херакъл, както и реките Алфей и Пеней. 

Перловската и Владайската река няма как да свършат същата работа, защото са част от фекалните води на София и не могат да помогнат на измисления Хекулес/Херакъл, който съществува авансово в мечтите и сънищата на наивниците.

                                                        Любо Кольовски                                          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Магистрала „Европа“ пропадна на Лот 2 до Драгоман!!!

Следваща статия

B Корупционната република България нищо не е такова, каквото изглежда и нищо не е така, както ни го обясняват

Други интересни