От дома за сираци до върха – журналистът Тодор Стефанов…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                            https://www.youtube.com/watch?v=Khq7XT8zZV4&feature=emb_logo

https://kanal3.bg/news/comments/125002-Ot-dom-za-siraci-do-glaven-redaktor—istoriyata-na-Todor-Stefanov?fbclid=IwAR0Ovv0nfLnvc8SOlHH16jdL75bZ2ptKLgYv_L7eHy7YY-9WSRuQI9FMcQ8

.“От дома за сираци до върха – журналистът Тодор Стефанов разплака България. Той успява да излезе от тези тъмни кръгове и да се реализира. Стефанов е носител на наградата Най-добър млад журналист. Вижте какво сподели той в предаването “Социална мрежа”. 
 “От 17-годишен работя. Имах възможност да избера дали да се боря. Много е трудно след напускането на институция.  През 2012 г. имаше скандал в моят дом за сираци и тогава хванах за пръв път микрофон. На 18 напуснах и започнах със собствени ръце. Като автор в тази медия получавах пари и си събирах”, обясни той. “Не разчитам на никого, само сам на себе, каквото имам, съм го изградил сам. Вече имам и собствена къща в София, купена със собствени спестявания, главен редактор съм на голяма информационна агенция.  Много често ни предлагат нечестно пари, но аз не печеля от това, а от работата си. Имаше съжаление от някои колеги, че съм бил в институция. Внимаваха да не ме обидят”, коментира Стефанов.  
 Още интервюта и коментари четете тук “Взех и наградата “Журналист на годината”, имам и такава от неправителствени организации в Благоевград. В домовете възпитатели издевателстват над деца, за да реагира някого, трябва да си журналисти. Помогнал съм на 87 деца и продължават да ме намират.  В момента работя на 3 места, ако остана без работа, ще се опитвам да вляза в друга категория – ПР например”, сподели журналистът. “Правих опити да намеря биологичните си родители, но претърпях обиди, паник атаки, на мен не ми повлия добре. Намерих лично баща си в софийски затвор, извършил е престъпление. Той ме помисли за репортер, а аз му казах, че съм негов син. Каза ми да търся майка си, тя е била много малтретирана от него”, заяви Тодор Стефанов.   
Предишна статия

А държавата – кучета я яли, както и българските граждани, които имат илюзията, че трябва да живеем в правова държава!

Следваща статия

Осъвременяване на всички заварени пенсии със Средно месечния осигурителен доход от 1021 лв. към днешна дата

Други интересни