Кочияши, слугини и жандарми, накичили се с трофейните бижута на предишните господари, които са отмъкнали пред погледите на всички и се вживяват като потомствени аристократи…

Автор: Няма коментари Сподели:

Два месеца пърдяха по диваните и никой не призна за легитимна тази тяхна битка с вируса, която беше продиктувана от чист егоизъм и страх. 

Накрая, когато нещата започнаха да се нормализират, както винаги, заради новините отвън, а не заради реалното управление на кризата, каквото нямаше – нито управление имаше, нито криза, само някаква семпла постановка с лоши актьори.
Този, когото бяха коронясали за негласен президент на карантината, любимецът на синекурното българско интелектуално човечество, което го играе мейнстрийм „либерал демократи“, бе сюрпризирано от факта, че гуруто им се оказа неподготвен ноторен простак, за което, разбира се, бе обвинена журналистиката и в частност, една жена, която го разряза без особена подготовка и усилия.
Това беше всеизвестно на по- критичните, следящите обстановката и трендовете, и алергичните към глупостите, и манипулациите, но бе жадно поемано от зажаднялите за нормално публично говорене на фона на откровено просташките борисови логореи, но пък изключително безкритично, като се самодоведоха до състояние на евангелистки сектанти, на които пасторът им е хванат да снима порно.

Мегаскандал без виновни…
Божков изкара информация, каквато 99.9% от българите не само не подозират, че съществува, а и никога повече няма да станат свидетели на нещо подобно, а всички се държат, сякаш дават повторението на някакво тъпо реалити шоу, че чак им е и досадно.
Не разбрах, каква е темата на извънредната сбирка на МС! 

Тоя, дето ни плащаше рекет, сега ни атакува с невиждана ярост, защото искаме да му вземем всичко и да лежи в затвора, или, колеги, тука нЕколко се съдрахме да крадем, други бехте по – умерени, но сметката ще я платим солидарно?

Имаме рядкото щастие гешев да ни е главен прокурор, разбира се, който е невинен до доказване на противното.

„Гешев: Антикорупционният фонд е шизофреничен. Всички сигнали на Васил Божков са просто опит да се дестабилизира държавата“

„Гешев: Не е от моята компетентност да проверявам Горанов. Аз съм само административен ръководител“

Изпитвам органична непоносимост към тази безнаказана арогантна престъпност, възкачила се най- отгоре в държавата, назидавайки всички, дръзнали да ѝ потърсят сметка, и потъпкваща всяка форма на нормалност, докато се саморазправя с враговете на кукловодите си.
Кочияши, слугини и жандарми, накичили се с трофейните бижута на предишните господари, които са отмъкнали пред погледите на всички и се вживяват като потомствени аристократи, на които всичко се пада по право! 

Комикс рисуван с кафява блажна боя!

              Георги Дренчев                              https://afera.bg/

Предишна статия

Утре, в 8:00 ч., ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ

Следваща статия

Уважаеми господин Божков,

Други интересни