Какво става, докато ни показват брифинги

Автор: Няма коментари Сподели:

                                   Панарин:

18 април Си Цзинпин — “китайският Сталин” – взе правилното решение и нанесе своя контраудар. 14 опозиционни лидери бяха арестувани в Хонг Конг. 

Арестуван сред конспираторите е основателят на Демократическата партия Мартин Лий и Джими Лай – милиардер, собственик на почти цялото медийно поле в Хонг Конг. 

Официалните медии в Китай наричат последния един от спонсорите на масовите акции през 2014 г., които също са известни като “революцията на чадърите”. Сред задържаните са и девет бивши депутати от Хонг Конг.

Китай ги подозира във връзки с политически кръгове в САЩ. През май ще има процес. Трябва да се разкрият обстоятелствата на влиянието на “дълбоката държава” върху агентурата в Китай.

Майк Помпео нарече действията на властите “несъвместими с универсалните ценности на свободата на изразяване на мнения”. Според него китайските власти пренебрегват принципа на автономията на Хонг Конг.

                                      Панарин

20 април бе арестуван зам.министърът на Обществената безопасност, където освен МВР влизат и контраразузнаването и службата за охрана на висши ръководители.

Именно този зам.министър курираше събитията в Хубей и конкретно в Ухан. Той принадлежи към групата на глобалистите, които са свързани с премиера Ли Къцян.

Напомням, че преди няколко години бе арестуван МИНИСТЪРЪТ на Обществената безопасност – най-голямото корупционно дело в цялата история на Китай. От него иззеха 14.5 милиарда долара.

29 април в Китай се появи нов министър на правосъдието. Избран е и нов Главен Прокурор. Новият антикорупционен орган – Държавен Комитет по Надзор е оглавен от секретаря на ЦК. Двама генерали са назначени за Зам.Председатели на Централния Военен Съвет. Всичките са от командата на Си. Самият той е преизбран за Председател на КНР и веднага поздравен от Путин.

Преди няколко дни Си проведе заседание на Политбюро по разследване събитията в провинция Хубей, където е Ухан.

Т.е. Си готви съд над 14-те лидери и финансисти на опозицията. Вече започнаха да дават показания и Борис Джонсън спешно оздравя и се появи в публичното пространство. 22 май ще се проведе зачистване на Шанхайската клика – бандата на комсомолците, тясно свързани с лондонските глобалисти.

За тогава е назначено заседание на китайския парламент, където ще се реши да се изпрати ли про-американския премиер в оставка или не. Това е много важно в предверието на „Ялта 2020”. Да пожелаем успех на Си в борбата с глобалистите, свързани с Лондон – Третият Картаген!

Какво прави Тръмп същия ден  отменя финансирането дадено от Обама за лабораториите в Ухан и дава поръчение на ФБР и ЦРУ (ЦРУ е вече частично зачистено) да проверят 2 лаборатории в Ухан. Едната е на Сорос, а другата на Бил Гейтс.

1 май  Китай забрани на експерти от СЗО да влизат в страната.

Какво прави Путин на другия ден – 30 април Министър председателят Мишустин обявява, че е болен от коронавирус и вднага бива сменен от заместника си Белоусов – съветник на Путин, стороник на твърдата линия, за индустриализация и модернизация на Русия. Негов консултант е Сергей Глазьов, който иска да национализира Централната Банка.

Путин редовно прекъсваше изказванията на Министъра на Икономиката Решетников, който или не доразбираше, или съзнателно блокираше действията на Белоусов. 

6 май вечерта, 2 часа след оперативното видео-съвещание на Путинската Ставка, този министър е изключен от състава на работната група по националните проекти.

При кризата 2008 либералното правителство даваше парите на банките, сега Белоусов ще ги вкарва в промишлеността. И ФСБ (КГБ) започва да помага на Белоусов със зачистване схемата за източване на пари от Руската икомомика:

7 май е арстуван човекът-легенда, депутат, бизнесмен, алуминиевият крал Биков.

8 май сутринта е арестуван банкерът Власов.

7 май вечерта се състоя беседа между Путин и Тръмп. Русия ще приеме американски самолет с помощи в отговор на руския от 1 април.

                                Панарин 

Помните ли генерал Флин, един от най-доверените хора на Тръмп, който веднага след избирането на Тръмп бе назначен за Съветник по националната сигурност, на който пост после беше мустакатият Джон Болтън.

Флин е един от ключовите хора в Личното разузнаване на Тръмп. Той е генерал лейтенант и завеждаше Разузнавателното управление на Министерството на отбраната, от който пост го уволни Обама. Тръмп му постави задача да проведе чистки във ФБР и ЦРУ и да постави спецслужбите под контрол не на Лондон, а на националната държава САЩ. Затова първият удар бе нанесен по Флин. Изфабрикуваха му дело за връзки с Русия, след 2 месеца подаде оставка и даже го вкараха в затвора.

27 април генерал Флин е напълно оправдан. Делото водено лично от директора на ФБР Кони било фалшифицирано.

 Флин е ирландец. Нужна е единна, свободна, независима Ирландия. Обединението на Ирландия е ключова задача в близия период от време.

  • Тръмп назова неговото преследване ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА и обяви, че ще го върне в администрацията си!

  • Един час преди да позвъни на Путин, Тръмп казва следното:

  • “Много лица ще заплатят голяма цена. Те са истинска измет. Това не трябваше да се случва на страната ни.”

След това Тръмп прави заявление за наградите Пулицър. Не трябва да бъркаме Ню Йорк Таймс с Америка. Той е инструмент на дълбинната държава – Лондон, Третият Картаген. Дадоха награда Пулицър за антируски материал. И Тръмп каза да се премахнат тия награди, защото не съответстват на действителността.

Сега настъпва финалния щурм. Беседата на Путин и Тръмп 7 май вечерта е извънредно важна за съгласуване действията в борбата с глобалистите. Подчертавам – щабът им се намира в Лондон, сновните им инструменти са Федералният Резерв на САЩ, част от американските спецслужби и политици, осигуряващи силов и политичски покрив на дълбинната държава – Клинтън, Бил Гейтс, Сорос, Ръмсфелд, Пелоси, Шиф – внук на Джейкъб Шиф, финансирал Троцки и Япония през 1904 г. И глобалните медии – CNN, BBC, Вашингтон Пост.

Наближава денят на победата над силите на тъмнината!

Чакаме Тръмп да го арестува – в сайта на Белия Дом вече над половин милион души са подписали петицията за съд над Бил Гейтс.

И аз се подписах. Лесно е – Име, Фамилия, и-мейл и после си влизте в и-мейла да цъкнете потвърждаване.

НИЕ ПРИЗОВАВАМЕ ЗА РАЗСЛЕДВАНИЯ НА ФОНДАЦИЯ „БИЛ И МЕЛИНДА ГЕЙТС“ ЗА МЕДИЦИНСКИ ЗЛОУПОТРЕБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

Това е заглавието на е петиция в сайта на Белия Дом, призоваваща американското правителство да разследва Фондация “Бил и Мелинда Гейтс”, която е обвинена в медицински злоупотреби и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Петицията, която досега е събрала НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ПОДПИСА, казва, че “при разглеждането на събитията, свързани с пандемията “Совид-19″, остават без отговор различни въпроси”.

Авторите обръщат внимание, че “на 18 октомври 2019 г., само няколко седмици преди обявяването на епицентъра в Ухан, Китай, се случиха две големи събития.

  •                     Едно от тях е “Събитие 201”

  • Другото “Световни военни игри”, които се провеждат не къде да е, а в Ухан

Оттогава бе даден тласък в целия свят по отношение на ваксините и биометричното проследяване.

Петицията подчертава, че “НА ПРЕДЕН ПЛАН Е БИЛ ГЕЙТС, КОЙТО ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ ИНТЕРЕСА СИ ДА “НАМАЛИ РЪСТА НА НАСЕЛЕНИЕТО С 10-15% ЧРЕЗ ВАКСИНАЦИЯ”.

Авторите припомнят, че “ГЕЙТС, УНИЦЕФ И СЗО ВЕЧЕ СА БИЛИ НАДЕЖДНО ОБВИНЕНИ В УМИШЛЕНА СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА КЕНИЙСКИ ДЕЦА ЧРЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА СКРИТ HCG АНТИГЕН В ТЕТАНУС ВАКСИНИ”.

                             РОДЖЪР СТОУН, БИВШ СЪВЕТНИК НА ТРЪМП:

РОДЖЪР СТОУН
                                                                                РОДЖЪР СТОУН

Стоун изрази предположението, че ОСНОВАТЕЛЯТ НА MICROSOFT БИЛ ГЕЙТС МОЖЕ ДА Е ЗАМЕСЕН В ПОЯВАТА НА КОРОНАВИРУС. КАКТО СЪОБЩАВА NY POST, ПОЛИТИКЪТ ГО ОБВИНЯВА, ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА ИНЖЕКТИРА МИКРОЧИПОВЕ НА ХОРАТА, ЗА ДА РАЗБЕРЕ КОЙ Е ТЕСТВАН ЗА КОРОНАВИРУС И КОЙ НЕ.

„Дали Бил Гейтс е изиграл някаква роля в създаването и разпространението на този вирус, може само да се гадае. Имам консервативни приятели, които казват, че е смешно, а има и такива, които не мислят така“, каза Стоун на програмата “the Answer”.

СТОУН ВЯРВА, ЧЕ ГЕЙТС И “ДРУГИ ГЛОБАЛИСТИ” ИЗПОЛЗВАТ ВИРУСА, ЗА ДА ПОПУЛЯРИЗИРАТ “ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ВАКСИНИ И ДА ИМПЛАНТИРАТ МИКРОЧИПОВЕ С ТЯХ”.

„ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНА? САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ!“ – ВЪЗКЛИКНА БИВШИЯТ СЪВЕТНИК НА ТРЪМП.

Вашингтон Таймс се солидаризира с конспиролозите, обвиняващи Гейтс:

Бил Гейтс предупреждава за прибързано премахване на карантината? Разбира се, че е против премахването. В края на краищата, той инвестира в разработването на ваксина, той нареди на СЗО да обяви разпространението на коронавируса за пандемия, тъй че да се отървем от страха не е от полза за него.

https://zen.yandex.ru/media/id/5bbb22b0209ecd00aa54e7d2/kakvo-stava-dokato-ni-pokazvat-brifingi-5eb57689b571c1699f11fa80

Предишна статия

ЛУНА – Центр Контроля Земли | Аполлон-11 / Культ в НАСА / Стэнли Кубрик

Следваща статия

Човекът, присадил за първи път сърце в България, от години изследва историите на дълголетниците по света…

Други интересни