ХУНТАТА И НАРОДА

Автор: Няма коментари Сподели:

Един съмнителен бизнесмен тази сутрин каза по БТВ това, което всички знаем, но повечето не смеят да кажат на глас – България се управлява от хунта. Корупцията и престъпността са част от управлението. Държавните институции и службите за сигурност, както и прокуратурата се използват като бухалка срещу неудобните на властта.

Трябваше ли Васил Божков да ни казва нещата, които знаем? Може би. Защото удобните журналисти, обслужващи властта, не смеят. Не смеят дори да се противопоставят на ежедневните циркови брифинги и обидите, които се отправят към българите от страна на Бойко Борисов.

България днес е разделена.
На хунтата, подкрепяна от дебилните си привърженици и тези, които не могат да оцелеят извън държавната хранилка и престъпността и тези, които мислят, изкарват с почтен труд хляба си и са запазили идентичността си на горди, смели и патриотични българи. 

Недоволството все повече се засилва с ежедневните абсурди, които ни сервира некадърното и корумпирано управление. 

Армия, полиция и служби се подчиняват и служат на хора, които са станали за смях не само в България, но и по света. Които превърнаха думата „българин“ в обида и посмешище.

Психодесните поддържа хунтата, защото именно тя слага чадър над престъпленията на прехода, безумната и разрушителна приватизация и реституцията. 

Днес хора като Иван Костов, стоящ зад продажбата на десетки, акo не и стотици работещи предприятия за жълти стотинки, Александър Йорданов, блестящ само с пълното си политическо безличие и липса на разум, Соломон Паси, незнайно на кого служещ, са патериците на Борисов. Заедно с патриотарите, които използват участието си във властта за осребряване на подкрепата си. Но не и за националните идеали, с които заблудиха избирателите си.
България на разумните, почтените и смелите вече ври. В недоволство и убеждение, че това повече не може да продължава така.

Все още картите се подреждат. Защото единственият проблем на доброто е, че не е толкова организирано като злодеите. Но промяната предстои. И всички трябва да бъдем готови за нея.

                                                                            Елена Гунчева

                                                                                                https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Аз не искам оставката на правителството!

Следваща статия

(Продава) Парцел във Варна (1600 кв. м.), цена 179179 лева – подходящ за строене на хотел, къща, жилищна сграда

Други интересни