Тихо е, но тишината диша… Тъмно е, но иде светлина…

Автор: Няма коментари Сподели:

Товарищ Борисов, мислил как да направи отделен закон за Ковид, за да махне извънредното положение. 

Кажете ми поне един закон, приет от хунтата, който да ви е бил полезен с нещо!? За последните 10 години!? Още повече пък, измислен от измисления. А? И аз не знам такъв.

Ако слушаш думите на това позорно лице и ги приемаш за чиста монета, може да получиш раздвоение на личността. Особено когато сам си внушаваш, че слушаш думи на някакъв хуманист, загрижен за нация и държава. Без да си спомниш, че и стотици застреляни и безследно изчезнали, мислеха същото. Вече не мислят. Няма с какво да мислят.

Моята надеждата е в образованието! Там ще стане истинска реформа, само за един месец. Европейска реформа. Вдигат забраната, децата като безрискова група тръгват на училище, а 100 000 учители – в рисковата група, си заминават. Без да си вземат заплата и пенсия, защото няма да им трябват тези пари. На небето е безплатно. 

Толкова разум имат политическите ни чекисти. Пък и само това могат. Доказано.

Когато няма опасност от Ковид – обявяват пълна карантина, когато заразата настъпва – вдигат мерките. Нямат нужда от „лош материал“, че три милиона такъв им идва нагорнище. Освен всичко друго, те нямат вина – виновен е Ковид. 

Никой не го е виждал, но ако може да почисти вместо тях, за да не си цапат ръцете, защо не. Болест е все пак, оправдана касапница.

Помогнете ми да събудим спящите! Помогнете активно, не пасивно. Не разполагаме с много време. Тези момчета горе, не си играят. И няма да спрат похода си към пълен авторитаризъм. Милиардите им са готови за пълно установяване на абсолютна власт. 

Освен, ако не усетят, че нещо в дълбокото плува. Бавно, но приближава. Не знаят какво е, но се чува тътен. Тихо е, но тишината диша. Тъмно е, но иде светлина…

                                          Николай Марков                               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

„Като нямат хляб да ядат фурми“ или как властта доведе народа до крайно отчаяние

Следваща статия

НИЕ, ЖИВИТЕ, КОИТО ЖИВЕЕМ! Никой не ни е обещавал безсмъртие…

Други интересни