Причината за мрака на Земята ни връща към Първопричината

Автор: Няма коментари Сподели:

Причината за мрака на Земята ни връща към Първопричината. 

Тъй като Земята е планета в трета плътност от милиони години, въплъщаващите се на нея души обикновено забравят Божествената си природа и се отъждествяват с материалния план, поне до известна степен. Това поражда отчасти желанието на душите да изследват по-ниските плътности – временно да се потопят в такива светове, за да ги преживеят в цялата им пълнота. 

За жалост за много от душите, желаещи да се освободят от отъждествяването с материалното, това се оказва доста трудно. До голяма степен тази трудност произтича от идването на Земята на „изоставащи“ души, които правят цялостната вибрация тук много ниска, защото учат извънредно бавно или направо отказват да учат.

Нашият Създател, в безкрайното си състрадание, дава на душите милиони години, за да учат уроците си на Земята, но сега самият живот на Земята в по-ниска плътност е заплашен от душите, които не искат да се откажат от разрушителното си поведение. Това са тъмните души, заседнали в негативния си начин на възприемане на реалността от незапомнени времена. От тяхната изкривена перспектива Бог е врагът, който трябва да бъде победен със сила и мощ. Дълбоко в съзнанието им се спотайват гняв и ужас, свързани с първоначалното слизане в материята (Първопричината). Вследствие на отъждествяването си с формата, те стигат до погрешното заключение, че са малки, безпомощни, безсилни същества, съвсем сами във враждебен свят. В резултат на вярването си, че са отделени от Бог, те смятат, че трябва да контролират и манипулират другите, за да се чувстват силни и значими.

Повечето от вас са били на Земята по време на възхода и падението на значимите цивилизации като Пангея, Лемурия, Атлантида и настоящата. 

Всеки път, когато сте се изкачвали до висините на личните постижения, е ставало нещо, което сякаш е подкопавало усилията ви. Понякога това е било т.нар. „природно“ бедствие, но по-често е било резултат от нахлуване на негативно настроени извънземни или от упадък вътре в самата култура. 

Обикновено т.нар. „цивилизован“ свят е слизал до воденето на войни и налагането на потиснически, диктаторски режими, предназначени да държат хората приковани в страх и безпрекословно подчинение. Защо според вас нещата се разпадат, точно когато изглежда, че вървят към добро?

Отговорът се намира в природата на отричането и потискането на първичните преживявания. Повечето от вас така и не са разрешили напълно чувствата, възникнали по време на Първопричината. 

Опасявайки се да не активирате отново попадането в мрак и потисничество, вие сте заключили този страх дълбоко в своето подсъзнание и сте се престрували, че всичко е наред. Потискането на негативността не я е накарало да си отиде. Тя продължава да работи зад кулисите в съответствие със закона за привличането, което означава, че душата ви ще привлича негативни преживявания, отразяващи останалото, неразрешено в психиката.

Скъпи Творци, ако вътре във вас не се спотайваха неразрешени психологически проблеми, вие нямаше да привличате негативно настроени извънземни, природни бедствия или лидери, които ви предават или опитват да ви контролират.

– Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017 – 2030 г.“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате директно от сайта без оскъпяване за доставка. Можете да я намерите и в книжарници Хеликон, Сиела и др.

http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/557-reason-for-darkness-on-earth?fbclid=IwAR0kxMGeoLQhEr5KaG8d7TooERPDcwCKWHbBySlTkKKQQl1gXH5OVlQ2Iy8

Предишна статия

Влиянието на космическите цикли

Следваща статия

Когато няма изход, има избор!

Други интересни