„Народе???“ И властта му не ме интересува, защото тя не произтича от истина, от пълна подмяна на истината…

Автор: Няма коментари Сподели:

Вчерашната пресконференция на онова нещо, беше гавра! Такава подигравка с всички български граждани не е имало много отдавна.

Още когато каза: „Аз съм прост и вие сте прости“, този човек излезе от политическото говорене и го замести с мутренско пренебрежение и надменност. 

До днес е така. Някои не го разчетоха правилно, както и днес не разчитат пъклените планове и схеми на един самозабравил се човек. Преял с власт и пари, недостижим за всички закони, той няма спирачки за нито едно свое действие. Не вижда кой е в състояние за адекватна съпротива срещу неговата абсолютна държавна власт и духовен разврат. 

Подкрепян отвън и отвътре от международни престъпници, няма лични страхове за собствената си сигурност. Хегемон-манипулатор на националното съзнание и виртуоз на фалшифициране на изборни резултати /което е престъпление по НК/, саморазправа с неудобните и бандитска гавра с непокорните! Сатрап.

Това е той! Но той има почва и семена. Засажда ветрове и жъне бури, но плевелите са винаги по-силни от качествените семена. И той го знае!!! Такава е и природата. Този човек има и мотивация, защото разбира, че ако я загуби, губи и живота си. Такъв е залога на играта с пролятата кръв. Не от днес.

Срещу интересите на всички лоялни български граждани, видни европейски политици поставиха лица с дефицит на гражданска съвест и тъмно престъпно минало. Направиха го без капка свян, без мисъл за последствията и без грам съвест. 

Мотивирани само от лични интереси, в повечето от случаите различни от интересите на собствените им държави. Дълга верига от корумпирани политици и магистрати, също недосегаеми за европейските закони и правила.

 И напълно мъртви европейски и национални институции, които на теория съществуват, но на практика са безжизнени. Трупове.

Не съм анти европеец. Нито съм анти! 

Не съм, обаче, и глупак, който сам се изкачва и поставя невинен глава на ешафода. От страх. Няма да позволя един шут с образователен ценз на бавноразвиващ, да се гаври с мен. Не ме интересува кой стои зад гърба му, нито колко пари е натрупал някъде. 

И властта му не ме интересува, защото тя не произтича от истина, от пълна подмяна на истината…

„Народе???“

                                                                               Николай Марков                                     Image title                                                                           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Ами, хайде, благодарете му!!!

Следваща статия

КАКВО ЩЕ СТАНЕ?

Други интересни