Ще продължите ли да вярвате в чудеса – помните ли как щяхме да бъдем спасени за 800 дни и какво ни се случи!?

Автор: Няма коментари Сподели:

Начало на нов „Златен Век“ за българската държава. И докато онзи, стария пиринчен век, който вече никой не помни, беше за някаква си книжнина, днешния златен век води началото си от Магнаурската школа в Симеоново. Там, от ранно утро до късни доби, векове наред, трудолюбиви и просветени наши милиционери са изковали новото знание, което ще върне славата на България и ще я разпростре отново на три морета.

А защо не и на три континента!?

Доносници и агенти, хванати ръка за ръка в парламента и в олигархията, подкрепени от измъчения полужив български народ, ще отидат заедно пред вратите на еврозоната. Когато почукат и свещените порти на изобилието се отворят, върху тях ще се излеят трилиони евро. Много трилиони. Трилиони трилиони!

Не мислете, че милиционерите случайно ни водеха 40 години в пустинята и ни въртяха в кръг. Те не бяха тъпи, а се правеха на такива, за да заблудят враговете на республиката ни. Това беше част от свещен план за бъдещ допир до Свещения Граал на благодатта и спасението, който се осъществява днес. От агент Буда.

И докато се случи всичко това, не забравяйте името на вашият Моисей. Няма никакво значение дали и той е произлязъл от маймуната или все още си е маймуна. Има значение само вие в какво вярвате и готови ли сте за благодатта на рогът на изобилието.

Ще продължите ли да вярвате в чудеса – помните ли как щяхме да бъдем спасени за 800 дни и какво ни се случи!?

                                                                      Николай Марков                                                   https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Биолог: Да затворят хората е експеримент върху човечеството

Следваща статия

НАЗАД В БУДУЩЕЕ!

Други интересни