ОБЩИНА ХИСАРЯ НЕ Е ФАЛИРАЛА

Автор: Няма коментари Сподели:

Да се пишат глупости е много лесно. Да се задават глупави въпроси е още по – лесно. Да се говорят глупости е най- лесно, защото всеки в тази държава разбира от всичко. Факт е,че общината продължава да си работи , спазва всички изисквания на извънредното положение и действа според законите. Финансовото състояние за сега е добро. Ако извънредното положение продължи до 13 май 2020 година, ще се справим – каза кметът инж. Пенка Ганева. 

Общината продължава пръскането на улиците, пред магазините, на местата, на които се събират повече хора. За съжаление част от общинскте дейности не работят, затова работниците са изпратени на борсата. Те ще бъдат отново назначени, когато всичко, свързано с пандемията, отмине. От общинската администрация няма никой съкратен. Всички отдели работят и можете да използвате услугите им. С маска, в определения за вас час, можете да си платите данъците. Тъкмо няма да има опашка и ще помогнете за приходите, които влизат в касата на общината. 

На сто и седемдесет /170/ човека по специално изготвени списъци ще се кара топъл обяд с пари от държавата. Хората, които получават храната, няма да плащат нищо. Освен това, ако има желаещи да получават топъл обяд срещу заплащане, те ще бъдат в отделен списък и ще им се доставя храна в къщи. Организацията на Червения кръст е приготвила четиридесет и пет /45/ пакета с хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на бедни хора с доброволец и кола на общината. Така и те ще имат малко радост за идващия празник – Възкресение Христово. 

 Всички трябва да прояват разбиране, че това, което става, не е само при нас. Колкото повече спазваме здравните изисквания, толкова по – бързо ще започне норманият живот.

                                                                       ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

Танци на народите!

Следваща статия

Новото жертвоприношение

Други интересни