В България няма пандемия, нито дори епидемия. И това е видно с просто око!

Автор: Няма коментари Сподели:

В ход е специална операция за създаване на всеобща психоза, контролирана от правителството. В България няма пандемия, нито дори епидемия. И това е видно с просто око!

2/3 от смъртните ни случаи, регистрирани като резултат от Ковид 19 са напълно манипулирани и откровено казано чиста лъжа.

 На какво се дължат тези факти? В никакъв случай, разбира се, на така наречените мерки, предприети от лумпенизираните ни управници. 

Това е ясно на всички, но някои са на държавна хранилка и затова им се налага да повтарят като папагали каквото каже властта. Който плаща, той поръчва тяхната музика.

Защо тогава стоим под карантина? Вероятно има резон за подобно политическо решение. Но само ако отчетем при анализа факта, че няма кой да ни каже, какво всъщност се случва в света. 

Какъв е този неземен вирус, който космическата вече земна цивилизация, с милион лаборатории за какво ли не, разпилени по целия свят и оборудвани за милиарди долари, не могат да преодолеят!?

 Аз не вярвам в това. Не вярвам. Няма как един добре познат вирус, да има такъв код на размножаване, че да не може да се манипулира по никакъв начин. 

Има само един вариант за подобно явление – да е пипнат от човешка ръка, по нечовешки начин!? От тук, той вече е проблем.

Да. Намираме се в състояние на истинска война, но с непознати оръжия. Поне засега. 

Фармацевтиката и медицината се оказаха изостанали и непригодни за гарантиране на бъдещето ни. Също така и военното изкуство, модерните системи за водене на съвременни войни, разни там ИТ специалисти по всичко и за всичко, както и целият световен политически елит. 

Напълно пробита експертно-политическа гилдия, изправена пред предизвикателството да защити живота на земята, пред заплахата от обикновен вирус. Удивително, нали!?

Разпределяха милиарди за пълни глупости, с единствена цел – преразпределение на световни капитали и концентрирането им в определени техни зони.

 Получаваха кризи от ишиас и прочее болести на изявени корумпирани алкохолици, но продължаваха да инвестират в нищото, при това за цели десетилетия. 

Докато дойде мига, когато разбраха, че единственото ценно нещо на Земята, е чистата наука от всякакво естество. Но късно!

Какво ще се случи!? Какъвто и да е нашият национален имунен статус, ние не може да живеем като на остров. 

Подобно държавническо решение би било глупост и невежество.

 Изправени, обаче, пред особена заплаха, каквато не сме виждали и не сме преодолявали – ние сме слаби. 

Толкова немощни, че вероятните ни реакции ще се заключат в пространството между пълно отрицание и тотален страх. И точно това наблюдавам около себе си…

                                                      Николай Марков                       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТРИЛЪР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Следваща статия

Dear friends, I and my friend Volfgang wish you good health and patience…

Други интересни