„Земята се пробужда. Пророчества 2017 – 2030 г.“

Автор: Няма коментари Сподели:

                             Икономиката на дуалността

– Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017 – 2030 г.“ на Сал Ракели

„Когато четете тази книга, вече ще бъде съвсем явно, че финансовата ви структура се сгромолясва. Не, това няма да стане изведнъж. Много са вградените предпазни механизми за предотвратяване на подобно развитие. Но въпреки всички изговорени приказки, изразът „Царят е гол“ приляга много добре на вашата ситуация.

Както стана дума, вашата икономика не само излиза от равновесие поради повишаващите се енергии на Земята, но и защото принципите ѝ са почти диаметрално противоположни на парадигмите на Новата Земя. 

Новите човешки същества от четвърта плътност се вълнуват от добруването на всички граждани. Противоположното на това е наличието на малка елитна група, която прави каквото си иска, докато всички останали живеят под контрол и манипулация (да се чете „робство“).

Вярата в „имащи“ и „нямащи“ се корени в отъждествяването с материалния свят и забравянето на духовната ви природа. 

Като наблюдават законите на ентропията, които управляват по-нисшите светове, материалистичните души се изпълват със страх, че те също ще повехнат и умрат, ставайки безпомощни пред лицето на природата. И от това дълбоко чувство на безсилие издигат всевъзможни структури, за да получат някакво усещане за контрол.

Егото на тъмните искрено вярва, че те са „избраните“ и заслужават специален статус. 

Отношението им към другите може да варира от изпитване на съжаление и фалшиво чувство на състрадание към унизените до чувство на откровено отвращение и презрение към „по-нисшата класа“.

Разбирането на илюзиите на т.нар. „елит“ ще ви помогне, Сътрудници на Светлината, да изпитвате истинска любов и състрадание към тези заблудени души.

Системите на нисшите светове не са предназначени да траят вечно. 

Те са нещо като „чертожни дъски“ на Творението, временно игрище за обучаващи се богове, подобно на терен, приготвен за заснемане на филм. След приключването на снимките сцената се разваля. 

След като душите научат уроците си, вече няма нужда от сцена, костюми или декори, където участниците могат да изпълняват ролята на потиснат или потисник, жертва или насилник, добрия или лошия и т.н.

Когато уроците на душата се променят, се създава нова обстановка, отговаряща на изискваната учебна среда. 

В случая със световете с повече насилие, те може да се задържат достатъчно дълго, за да удовлетворят желанието на нови групи млади души, желаещи да преминат през изпитанията на войната, бедността, мизерията, страданието и други подобни. 

В такива светове ще попаднат войнолюбците, които ще напуснат Земята по време на Галактическия преход.

Разбира се, в по-нисшите светове също има много красота и това със сигурност е неизменна част от уроците за много души – да разпознават не само външната, но и вътрешната красота. 

Така светът става за известно време домакин на души, които се учат на любов и състрадание, както и на онези, които страдат заради отъждествяването си с егото.

Основен урок за душата на Земята е, че вие сте в състояние да създадете както Рай, така и ад, в зависимост от състоянието на индивидуалното и колективното си съзнание.“

Книгата можете да поръчате от сайта на издателството без оскъпяване за доставка:
http://ascension.bg/bg/knigi/88-earth-awakens

Книгата можете да намерите и във веригите книжарници Хеликон, Сиела и др.

https://www.facebook.com/hristo.vladimirov.16/posts/1503144483169033?__tn__=K-R

Предишна статия

EXCLUSIVE: Top Doctor EXPOSES EVERYTHING The Deep State Is Trying To Hide About CV | Dr. Shiva

Следваща статия

COSI’ DIVENTEREMO IMMUNODEPRESSI PER LEGGE – Stefano Montanar

Други интересни