НИЕ ЛУДИ ЛИ СМЕ?

Автор: Няма коментари Сподели:

                Без излишни емоции, но ще е дългичко!

Управляващата ни мафия въведе дефакто военно положение. ЗАЩО? Онзи тупан „министърът на войната“, дето се е скрил от един месец, колко е компетентен по темата епидемиология и мерки за борба със заразата? Тези същите, които пропускаха хиляди мигранти да минават „великата ограда“, като през палапурдова кръчма, сега ще пазят вируса? Значи за лекарите маски няма, ама за фатмаците сега ще има?

В България се налага фашистка диктатура под предлог за борба със заразата. НИЩО ОБЩО няма борбата с вируса с ограничаването, потъпкването и отменянето на граждански и човешки права! ЗАЩО здрави хора без симптоми и спазващи ограниченията за дистанция и социална безопасност да не могат да се движат свободно без да застрашават другите? Въвеждането отново 30 години след комунизма на „откритите листове“ за движение е мракобесие и олицетворение на безсилието и мафиотската същност на нашите управници!

НИТО ЕДНА действаща мярка в подкрепа на дребният бизнес до сега!

НИТО ЕДНА действаща мярка за незабавно осигуряване на маски и защитни облекла на лекари, сестри и пациенти в болниците, а три седмици вече минаха!

НИТО ЕДНА действаща мярка за прозрачност, контрол и публичност на вземаните от Щаба мерки, законодателни промени и предложения! Няма обществен съвет, както БОЕЦ предложихме, няма обществено обсъждане, само сърдити „генерали“ ни уведомяват, че стадото не трябва да излиза от кочината.

ПЪРВИТЕ МЕРКИ, които правителството на Буда взе, е да обяви гражданите за престъпници и още от миналата седмица ни грози затвор, ако отидем да си видим децата, след като сме се прибрали от Испания например! Както и да обяви лекарите, които отказват да „лекуват“ без маски и апаратура за престъпници!

ВТОРИТЕ МЕРКИ, които правителствот взе, е да отмени контрола на АОП и обществените поръчки по време на извънредното положени да се вземат безконтролно, безотчетно и на тъмно! Милиарди предстоят да бъдат „усвоени“ и източени от управляващата ни мафия на гърба на болните и затворени в домовете им българи! Ще е зверски грабеж! Тях това ги интересува. Пир по време на чума!

ТРЕТИТЕ МЕРКИ, които правителството взе, е да въведе цензура и наказателно преследване за свободно изразено мнение! Свободата на словото е престъпление за мафията, а свободните и непримиримите са престъпници!

ЧЕТВЪРТИТЕ МЕРКИ, които правителството взе е да забрани свободното движение в степен, че всеки двама души събрани заедно вече са престъпници! Всеки протест, или демонстрация от днес е престъпление, мафията иска да управлява вечено! Преди години един бивш зам. министър ми каза: „Борисов е толквоа страхлив, че като види двама души заедно, за него това е заговор! Ако може би забранил на хората да се срещат“! Вече е направено!

ПЕТИТЕ МЕРКИ, които правителството взе, е да включи армията в мракобесието! Само МВР не е достатъчно! Време е танковете да дойдат!

ОТ ВСИЧКО ТОВА, някой от вас чу ли поне един лекар с бяла престилка да излезе и да каже няколко изречения спокойно, внимателно, компетентно и разумно? Да обясни защо се налага това, или каквъв е смисъла от другото, или очаквания ефект от третото? От генерали и милиционери, лекари не останаха в тази държава! И сега е момента да питам Борисов, Дариткова и останалите мутрагени, медицинските сестри още ли са терористи, или веча са от добрите?

Вместо лекари, Гешев ни обяснява как да се преборим с вируса! Този келеш (без извинение), дето няма един внесен обвинителен акт, като прокурор се изживява, като абсолютен диктатор! САМО ЧЕ, вируса не е като 40 килограмова кметица, не можеш да му сложиш пранги! Затова този боклук се опитва да сложи оковите на цялото общество!

ДА ОБОБЩЯ, ако още не сте разбрали! МАФИЯТА, която източи 16 милиарда ДДС и отктрадна резерва на Здравната каса сега ще ви „спасява“ от вируса, като за вас ще има общински гробници (болници) без лекари специалисти, защитни средства и апаратура, а за свинете ще има частни клиники (Домусчиев ви го показа нагледно) и милиарди за крадене! И ВСЕКИ, който отказва да мре тихо и безропотно е престъпник! Управляват ни тъпи, некадърни и алчни изроди неспособдни да направят каквото и да е в полза на обществото!

КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ да се подчиня на военни и милиционери! И КАТЕГОРИЧНО ще направя всичко по силите си това вредно и опасно правителствоо да бъде свалено незабавно, като това е най-важната кризисна мярка за борба с коронавируса! Точно преди три седмици, когато държавите и правителствата вече взимаха мерки, зареждаха болници и аптеки с маски и дезинфектанти, Борисов обикаляше панически стадиони и паланки и обясняваше как бил омаскарен, щото гадовете от БОЕЦ сезирали испанската прокуратура за къщата му в Барселона! Този страхливец мисли единствено как да спаси собствената си кожа и как да задържи престъпната си власт, за да продължи да краде бенаказано и да пълни своите, на Пеевски и на останалите дебелаци офшорните сметки! ! А матр’иала – началника да го прости!

БОЕЦ обявяваме подготовка за организиране на национален протест за НЕЗБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МАФИЯТА И ШАНС ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЖИВОТ И БЪДЕЩЕ!

Луди ли сме да търпим доказани престъпници, корумпета, калинки, мутри и некадърници да ни ограбват и убиват?

Ако сте запазили разума и свободата в душите си, споделете и се гответе с маски и ръкавици да изриваме кочината и да се спасяме от коронавируса и мафиотумора! В България ИМА честни, кадърни и отговорни хора, които могат да вземат необходимите истински мерки и грижи и да се преборим с кризата! И да запазим живота, бизнеса и държавата си след това!

                                         #БОЕЦ                                 https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ДЕН: ЩЕ ОТИДЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ НА 199-ТО МЯСТО В СВЕТА ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО?

Следваща статия

Къде отидоха 5 000 000 000? Ще бъда ли права, ако направя едно допускане – или никога не ги е имало там, или са откраднати…

Други интересни