НОВИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

                                      По най-актуалната тема:

От чуждестранни източници, с допълнителни практически акценти:

Коронавирусната инфекция не причинява простуден нос или кашлица със настинка, а суха и груба кашлица, това е най-простото за разграничаване.

 Вирусът не издържа на топлина и умира, ако е изложен на температури по-високи от 26-27 градуса, поради което горещите напитки като инфузии, бульони или просто гореща вода трябва да се консумират обилно през деня, тези горещи течности неутрализират вируса и са лесни за  поглъщане.

Избягвайте да пиете ледена вода или напитки с лед.

За тези, които могат, слънчеви бани.

Първо вирусът се инсталира в гърлото, причинявайки възпаление и усещане за сухота. Този симптом може да продължи между 3 и 4 дни.

 Вирусът пътува през влагата, намираща се в дихателните пътища, слиза в трахеята и се инсталира в белите дробове, причинявайки пневмония, която продължава около 5 или 6 дни

 Пневмонията се проявява с висока температура и затруднено дишане, класическата настинка не се придружава, но може да има усещане за задавяне.  В този случай трябва незабавно да се извика лекарят.

                                                   НОВИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Новият коронавирус на NCP може да не показва признаци на инфекция в продължение на много дни, преди които не е възможно да се знае дали човек е заразен.  Но когато се прояви температура или кашлица и отиде в болницата, белите дробове са с 50% фиброза, вече е късно!

 Експертите от Тайван предлагат да се прави проста проверка всяка сутрин:

 Вдъхновете дълбоко и задръжте дъха си за 10 секунди.  Ако се постигне, без кашлица, без затруднения и / или чувство на потискане и т.н., това показва, че в белите дробове няма фиброза, което показва липсата на инфекция.  Необходимо е в тези критични моменти да се прави тази контрола всяка сутрин в среда с чист въздух

 Това са сериозни и отлични съвети от японски лекари, които лекуват COVID-19.  Всички трябва да гарантираме, че устата и гърлото ни са винаги мокри, никога НЕ СУХА, трябва да пиете глътка вода поне на всеки 15 минути.

  Дори когато вирусът попадне във вода или други течности през устата, той ще премине през хранопровода директно в стомаха, където стомашните киселини унищожават вируса, ако не се приема достатъчно вода редовно, вирусътnn може да премине в трахеята и оттам до  Белите дробове, много е опасно.

 Споделете тази информация със семейството, приятелите и познатите за солидарност и граждански смисъл !!!!!!

                                                                                                             Milena Velcheva

Предишна статия

USA – ЕХАТЬ в США или Канаду работать? СКОЛЬКО получает дальнобойщик в Америке?

Следваща статия

„МИСЛИТЕ НА НЯКОИ ХОРА СА ТОЛКОВА ПЛИТКИ, ЧЕ НЕ СТИГАТ ДАЖЕ И ДО СОБСТВЕНИТЕ ИМ ГЛАВИ“

Други интересни