Нещо се случва и не става въпрос за конспирация, а за геополитически факти…

Автор: Няма коментари Сподели:

                Дали да ги очаквам и у нас? 

Ако прочетете темата задайте си въпроса тези хора имунизирани ли са и защо ги пращат в “силно заразната” зона???

Американската армия е пристигнала.

 ТЯ ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ…..

„НЕЩО СЕ СЕ ВРЪЗВА /превод

И не го обяснявам …

Докато в Италия заглавията, предаванията и социалните медии са нападнати от сега много обсъждания „коронавирус“, в момента

 20 000 американски войски се спускат в 7 европейски летища и те ще  бъдат добавени към 10 000 други американски войници, които вече  присъстват в Европа, и към 7000 други войници от различни европейски  страни.

Общо 37 000 въоръжени войници с каква цел?

 За да помогнете на държавите да спрат този възвишен вирус или да помогнат на тези, които са се заразили?

 Абсолютно не !!!

Те пристигнаха, за да се разселят или, използвайки думите на висшите  американски офицери, да се “разпространят” на европейска територия, за  да стартират “Европа защитник 20”, която ще започне през април и трябва  да приключи през юли !!

Информирали ли са гражданите какво е това? Очевидно не!

„Европа защитник 20“ е учение, разработено от правителството на САЩ в  сътрудничество с НАТО, за да „тества“ стратегиите, които да бъдат  използвани от САЩ и Европа (което потвърждава подчинението му на САЩ)  АКО има заплаха, че водят до хипотетична война.

Заплаха от кого?

 Очевидно американските офицери блестят отговора, без да правят никакви  пояснения и използват общата фраза „хипотетична заплаха“.

 Очевидно  единствената хипотетична заплаха, която може да се отдаде на мисълта на  САЩ, е Русия (съюзник на Китай), с която те отдавна доброволно създават  голямо напрежение.

Но нека го анализираме.

 За това учение,  освен 37 000 военнослужещи, ще бъдат внесени 14 000 военни превозни  средства (следователно танкове, хеликоптери и др.) И пропорционално  толкова боеприпаси.

Така видян „вирусът“: войниците ще дойдат със съответните маски и предпазни мерки, за да направят това „упражнение“?

 Очевидно не!!!

Според американските офицери тези войници са здрави, затова СЪГЛАСНО НА ТЕМАТА, те са свободни от заразяване с „коронавирус“.

Нещо не се връща!!!

Човек се чуди

 – защото самото упражнение не се отлага предвид бележката на СЗО за  разпространението на този вирус и медийния, социалния, здравния,  политическия и икономическия хаос, който той поражда в света?

 – Защо гражданите могат да получат този вирус, а американските военни могат да се движат без проблеми?

 – Защо беше решено географски да се проведе това учение в положение,  което би осигурило хипотетичен конфликт с Русия, а не в други области,  които гледат на други хоризонти?

 – Защо 95% от медиите не говорят за това?

 – Защо всички представители на италианската политика не говорят за това?

 – Ако войниците са освободени, означава ли това, че вирусът не е този,  който толкова се вълнува или съществува вече възможността за ваксина и  следователно да направи имунитет човек и не се казва?

 – Ако американските войници щяха да заразят вируса, няма ли те сами да станат експоненциална причина за разширяване на вируса?

Русия поставя множество въпроси към това учение, на които не е получила  отговор и въз основа на това вече заяви, че ще поддържа военното си  положение в границите си, което не изключва подобен успокояващ сценарий с  две въоръжени страни: упражнение или освен ако не е така.

                                  За да обобщим:

 Китай, съюзник на Русия, сключи преди месеци договор с Италия (основна  страна за Европа за отношенията, свързани с търговията в  Средиземноморието и за стратегическото му положение, ако имаше  конфликти), за да направят търговските отношения солидни и по-важни  между Италия и Китай и прави властта на Америка над Италия по-малко  важна, но не незначителна.

Коронавирусът започва оттук и започва  от Китай, но експлодира невероятно в Италия не само от здравна гледна  точка, но преди всичко подхранван от световните медии, въпреки че  задействащият случай не е свързан с италиански.

Китай и Русия от  години са безспорни търговски противници на САЩ, тъй като тяхното  значение значително намалява монопола на долара на световния пазар, а  това за САЩ създава значителна загуба на власт както в икономически,  така и в геополитически план.

От известно време Америка прави  всичко, за да провокира Русия с пазарни движения и военни дислокации  върху всичко, което засяга търговските и геополитическите й интереси.

Сега, докато гражданите по света са проектирани с очите и ушите си към  Европа, Китай и Италия, Америка вместо това, без да придават никаква  тежест на хаоса, който обективно съществува в момента по отношение на  вирус, от който дори вирусолозите казват, че диаметрално противоположни  неща, той решава да продължи без, ако и без, но упражнение, което, ако е  така, би могло лесно да бъде отложено за по-спокоен период.

Така  че защо толкова голям натиск да се въоръжат американски войници и  въоръжават в тревожни количества за ПРОСТО упражнение, въпреки всичко и  знаейки, че това предизвиква високо ниво на тревога в Русия?

Феноменът „коронавирус“ е полезен инструмент за разсейване и подготвяне  на голяма част от гражданите по света за нещо по-важно, което трябва да  се случи или което някой се готви да направи и това няма нищо общо с  решението на вирус грип, но с прекъсване на глобалната геополитическа  система.

Нещо се случва и не става въпрос за конспирация, а за  геополитически факти, които се случват и които вече са проверими в тези  часове в 7 европейски държави.

Това е темата, която трябва да бъде зададена.   

Интересно! В повечето държави в ЕС и в САЩ е въведено извънредно положение под предлог за овладяване на пандемията от коронавирус COVID-19. Забранено е на гражданите да пътуват до редица държави, въведени са редица ограничения за бизнеса и на гражданските права.

Това обаче не пречи на САЩ да продължават да прехвърлят в Европа войски. Пристигат още и още военни, танкове, бронетранспортьори, хеликоптери и друга военна техника и се дислоцират в райони, близки до границата с Русия. Всичко това се прави под предлог, че е свързано с предстоящите учения на НАТО, които ще започнат през април.

Казват, че американските войници, които идвали в Европа, били здрави. Ако са здрави, защо ги пращат в страни, в които има опасност да се заразят с коронавирус и то при условие, че президента Тръмп въведе извънредно положение и забрани на американците да пътуват извън САЩ.

Ако са здрави, то вероятно са имунизирани срещу COVID-19. Ако са имунизирани срещу него, то означава, че армията на САЩ разполага с ваксината. Ако разполага с ваксината, то е повече от ясно кой е създателя на коронавируса и кой го пусна срещу враговете и непослушните.

И май ще се окаже, че коронавируса е димна завеса, прикритие за нещо по-опасно, което готвят алчните подобия на човешки същества във Вашингтон, а имено война с Русия и Китай.

Не случайно преди ден-два Михаил Горбачов каза „Мирише на война!“

           

                                                                                     Dimitar Ionchev 

Предишна статия

„МИСЛИТЕ НА НЯКОИ ХОРА СА ТОЛКОВА ПЛИТКИ, ЧЕ НЕ СТИГАТ ДАЖЕ И ДО СОБСТВЕНИТЕ ИМ ГЛАВИ“

Следваща статия

Тежат сълзите, на Историята по листите, Промяната идва с енергията на чистите!

Други интересни