Току що разбрах, че т.нар. “кризисен щаб за борба с коронавируса” обмислял дали да не отмени тържествата на Шипка утре…

Автор: Няма коментари Сподели:

Току що разбрах, че т.нар. “кризисен щаб за борба с коронавируса” обмислял дали да не отмени тържествата на Шипка утре. 

Сега, дайте да се разберем – всички българи знаем, че управляващите изпитва животински страх вече от събиране на публични места на повече от 10 граждани. 

Всички българи знаем, че управляващите си търсят повод утре да не дойдат на Шипка, за да не бъдат обругани както всяка година като недостойни и сквернящи с присъствието си свещеният връх-паметник на българската свобода. 

Всички българи знаем, че точно поради тази причина никога досега Бойко Борисов не е присъствал на Шипка на 3 март, а и утре на всичкото отгоре си намери повод да отиде в Турция. Всички българи знаем, и управляващите го знаят.

Затова ние от Възраждане много ще се радваме ако официалните чествания бъдат отменени. Ние ще бъдем там и няма кой да ни спре. А това, че управляващите няма да са там само ще направи празника ни още по-хубав.

                                      Image title                                                                                 Костадин Костадинов

Днес от 18.30 ч. ще представя книгата си “Пътеводител на старите български земи” в Българския културен център в София на ул. “Веслец” 13. 

Книгата съдържа подробна информация за 100 избрани обекта на българското културно-историческо наследство в Сърбия, Косово, Албания, Македония, Гърция, Турция и Румъния. 

С моят приятел, фотографът Недко Димитров (Nedko Dimitrov), обиколихме в продължение на цял месец Балканите, за да заснемем и запазим за поколенията това, което някога всички българи са знаели, че е българско, но което днес повечето от нас са забравили или още по-лошо – приемат го за чуждо.

Затова днес каня всеки, който има възможност да присъства, да дойде. 

Обещавам да ви кажа (и покажа) неща, които никой друг няма да ви разкаже:)

                                        https://www.facebook.com/belomorieto?epa=SEARCH_BOX

Предишна статия

Достъпът на граждани, желаещи да се поклонят пред Паметника на Свободата, остава свободен…

Следваща статия

ДА ПОЧЕТЕМ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО УТРЕ, НА ТРЕТИ МАРТ И ДА ПОЧЕТЕМ ПАДНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Други интересни