Шефката на НАП…днес получи и повишение на заплатата от Министерски съвет, който реши, че основната й заплата трябва да бъде 5500 лева!

Автор: Няма коментари Сподели:

– САЩ СТАНАХА ЗА СМЯХ
Майк Помпео днес изби рибата с изказването си на кой корумпиран български служител е забранено да влиза в САЩ. Докато в България течаха залози дали това ще Борисов, Пеевски, Цветанов или произволно избран гербав, американците излязоха с шок новината, че това е съдията Миталов от Специализирания наказателен съд, който пусна Малинов да отиде до Русия да си получи орден от Путин. Това било лицето на корупцията в България! Ако някой досега имаше съмнения за ролята на американците в България, в подкрепата им за българоубийственото управление на ГЕРБ и в защитата само на техните си интереси, вече всякакви съмнения отпаднаха. За тях няма значение дали ще остане жив българин. За тях няма значение, че са ограбени милиарди от пенсионния фонд и хора с 40 години трудов стаж мизерстват с 200 лева пенсия. За тях няма значение, че български деца умират поради липса на средства за лечение, окрадени от политиците, сложени от американците да управляват колонията. За тях е важно да ни скарат с Русия и да ни накарат да я мразим. Дори без да осъзнават колко смешни и жалки стават. И как истинските им намерения прозират отдалеч. Но всяко зло за добро. Вече никой няма да се надява на американските „братя”, които ни го сложиха на два ката.

– ПРОДЪЛЖАВАТ ИСТЕРИЧНИТЕ РЕАКЦИИ
След вчерашното изявление на Президента Радев, в което сне доверието си от правителството, днес феновете на управляващите и платените политолози и социолози направиха тур по медиите, в които обясняваха колко добре управлява Борисов, колко е лош Радев и как трябвало да го махнат, за да могат да превземат цялата власт в държавата и никой да не им се противопоставя. По паническата реакция се вижда колко много ги е страх от реакцията не само на генерал Радев, но и на народа. Интересно е също, че Каракачанов изрично призова армията да не се намесва в политиката и да не взема страна в спора, тоест подозира, че не всички офицери са готови да защитават българоубийците от народа и дори има такива, които ще си припомнят клетвата, която са положили като български офицери и мъже на честта.

– ГЕШЕВ ОБЯВИ ОТНОВО РУСИЯ ЗА ВРАГ
Главният прокурор в днешния тур по медиите заяви, че Русия пазела Цветан Василев чрез Сърбия, той бил неин човек, Русия общо взето била виновна за всичко – от цената на доматите на пазара до източването на КТБ и горенето на боклуци в ТЕЦ-овете. Естествено, по стара гестаповска традиция, която Гешевият неотлъчно следва, доказателства не се представят. Може би някаква женска интуиция има човека? Но да обвиняваш цяла държава и то една от двете велики сили в света, в подобни неща, най-малкото трябва да си много, много подготвен с доказателства. А не да се изказваш в стил: „Една жена на пазара каза.”. Щял да прати изявление до всички европейски държави, че не било хубаво Сърбия да прави така и трябвало да му предаде Цветан Василев. Вероятно човекът не знае, та да кажа и аз: обвиняем се предава на държавата, която го иска при строго определени законови условия. Например достатъчно доказателства и задължително – спазване на правата на обвиняемия в искащата го държава. Съмнявам се и в двете. Главният прокурор си позволява и недопустимо не само за прокурор, но и за възпитан човек поведение, като пита журналисти от сайта „Биволъ” какво било времето в Москва, с намек, че оттам получават инструкции. За съжаление главният ни прокурор е на нивото, на което е и цялото управление на държавата.

– ГЕШЕВ Е РАДОСТ
След като се зарадваха на гласуваните им от управляващите бонуси за Висшия съдебен съвет, прокурорската квота от съвета днес обвини медиите, че критикували държавното обвинение и изобщо си позволявали недопустими въпроси и коментари. Особено по отношение на радостта на прокуратурата – Гешев. Независима съдебна система. Независима прокуратура. Избирани от управляващите косвено. От зависими хора независими решения и действия няма как да се очакват. И да напомня на прокурорите от ВСС, че не са единствените юристи в България, а останалите вече се видя какво мислят за радостта на прокуратурата.

– НАГРАДА ЗА НАП-А
Шефката на НАП, същата, която по времето на изтичането на данните на пет милиона българи се вееше по света и не благоволи да се върне на работното си място при този огромен гаф, освен бонусите за миналата година, които за цялата агенция са в размер на 30 милиона лева, днес получи и повишение на заплатата от Министерски съвет, който реши, че основната й заплата трябва да бъде 5500 лева. Сега очакваме при следващия гаф с колко ще я наградят!

                                                                 Елена Гунчева                     https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Най-скъпото на Божков…

Следваща статия

Всяка демократична ценност трябва да извоюваш сам, а не да получаваш даром…

Други интересни