С цената на всичко!

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди 2 дни по заповед на американския президент Тръмп американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран – ген. Касем Сюлеймани. 

Мотивът на Тръмп – бил заплашвал американските интереси…

Това, че САЩ са държавата, провеждаща безнаказан държавен тероризъм от повече от 200 години, е ноторно известен факт. Новото в случая обаче е, че сега световен терорист номер 1 посегна на държава, която може да отговори и ще отговори подобаващо на терористичната атака на американците. От тук следват 2 въпроса:

1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?

2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?

От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония от времето на Втората световна война. Като човек и убеден привърженик на основополагащите принципи на международното право след 1945 г. се надявам този път световния терорист да получи наказание за своите престъпления. А и по този начин и България, едва дишаща под робския американски режим, ще получи шанс да извоюва отнетата си свобода.

На финала да не забравя да питам – ако има война между САЩ и Иран, ние като страна, съюзник на САЩ и имаща 4 американски бази на своя територия (и предлагаща още една допълнителна във Варна), какво ще правим? Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война и да я превърне в прицел на ирански атаки? В такъв случай дълг и задължение на всички нас ще бъде незабавното премахване и сваляне на корумпирания окупационен режим. С цената на всичко.

                                                      Костадин Костадинов                              https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Хората благодарят, че са им раздали вода в кв. Църква – Перник…

Следваща статия

ТОЛКОВА струва Перник…

Други интересни