Даже не е смешно!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 8.12.2019 АФЕРА публикува:

МВР – МЕТО УКРИВА КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА НЕЛЕГАЛНИ МИГРАНТИ, ВЪРТЯН ОТ МВР СЛУЖИТЕЛИ & БАНДИТИ! ВИСШ КАДЪР НА МВР ПРЕДУПРЕЖДАВА ГРУПАТА! ВЪПРЕКИ СРС И ДОКАЗАТЕЛСТВА, НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НЕУТРАЛИЗАЦИЯ НА ГРУПАТА И МВР -ТРАФИКАНТИТЕ СА … НАГРАДЕНИ ЗА КОЛЕДА!

На 12.12.2019 АФЕРА публикува:

ЕТО ГИ МВР СЛУЖИТЕЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ! С ВИСША ПРОТЕКЦИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ ПО АРЕСТИ НЯМА, ВЪРХА НА МВР ПОТУЛВА КАНАЛА И… НАГРАЖДАВА МАФИОТИТЕ – ЧЕНГЕТА!

На 19.12.2019 АФЕРА публикува:

ВИСШ МВР СЛУЖИТЕЛ В ХАЛКИДИКИ, В КЪЩА НА ЕКСМИНИСТЪР, ПРЕДУПРЕЖДАВА УЧАСТНИЦИ В КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ЧЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ! СРЕЩАТА Е КОНТРОЛИРАНА ОТ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ! ПРЕМИЕРЪТ И МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЪЛЧАТ СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“ ЗА НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, ПРОТЕЖИРАН С ЧАДЪР ОТ МВР!

Този живот е за смелите.

Продължаваме.

Както писа АФЕРА – МВР – Мето шутира директора на Вътрешна сигурност, защото всичко, което АФЕРА написа в подробности за канала за трафика на мигранти с участието на МВР служители, с имена и факти, е ИСТИНА!

А директорът на Вътрешна Сигурност на МВР не успя да спре теча на информация от служителите си към журналисти, камо ли да работи активно по конкретната информация за корумпираните и престъпни полицаи.

А течът на информация бе заради това, че канала за нелегален трафик на мигранти е с чадър от Най-високото място в държавата и в МВР и неутрализирането му УМИШЛЕНО СЕ ОСУЕТЯВА, както и реализацията се спира умишлено.

Нивото на МВР Мето е такова – престъпно ниско.

За разлика от МВР – Мето обаче, АФЕРА е на бойния си пост.

Информацията за престъпния нелегален канал за трафик на мигранти е още в ГДБОП и ДАНС – служби, в които МВР – Мето няма контрол и власт.

Информацията за нелегалния канал за трафик на мигранти, покровителстван от върховете на МВР – Мето, вече е и в международни служби за сигурност, които по обясними причини спряха обмена на информация с България!

И тъй като МВР – Мето е с ниско чело и твърде тъпо, МВР – Мето по най-тъпия начин потвърди изнесената информация от АФЕРА, правейки най-глупавия „ход“ – уволни шефа на Вътрешна сигурност.

До този момент както премиерът Бойко Борисов, така и МВР- Мето, така и слугинските медии на властта, продължават да мълчат за разследването на АФЕРА за нелегалния канал за трафик на мигранти, укриван, покриван и покровителстван от върховете на държавата.

АФЕРА вече изнесе данни по колко стотици хиляди евра на месец се правят от този канал и въпроса е риторичен – колко от тях потъват във висши МВР – Мето управленски джобове!

И понеже главният прокурор Иван Гешев също мълчи като заклан, и понеже спец. прокуратурата мълчи като продажна проститутка на управляващите, АФЕРА сега ще изнесе информация и кой всъщност ръководи МВР и кой е МВР – Мето, министърът, бивш охранител на Мето Илиенски/ и не само на Мето/, във времето, в което е бил служител на МВР.

Същият този МВР Мето притежава транспортна фирма /на негово име, или на близко негово име – елементарно е Гешевците да проверят!/ – камиони и пътна техника, с която печели обществени поръчки за пътища и магистрали, в участие с други ръководни служители от МВР и в задкулисие с познайте КОЙ…

Фирмата съществува и действа от времето, когато МВР Мето е зам. директор на СДВР.

Част от камионите се управляват и от действащи служители от СПС МВР, преторианската гвардия на МВР – Мето.

Това са служителите, които имат „норма“ от 150 лв. на патрул за една работосмяна – да се рекетират шофьори и граждани и да се отчита лептата към МВР-Мето.

А знае ли главният прокурор Гешев, както и спец. прокуратурата, колко струва да се спечели конкурс за офицер в СПС МВР?

Е, АФЕРА ще ви каже! 5 000 лв.!

Всичко това е лесно проверимо, събитията са обществена тайна в МВР.

АФЕРА вече написа защо изкараха куцо, кьораво и сакато да размахва палката по празниците…. Отговорът е… за МВР – Мето.

А сега проследете колко хора загинаха за последните 20 дни!

Нека тежат на съвестта на… МВР – Мето.

И след като продължава да покрива КОРУПЦИЯТА С НЕЛЕГАЛНИЯ КАНАЛ ЗА ТРАФИК НА МИГРАНТИ, върха на сладоледа бе, че МВР – Мето изпратил главния секретар на МВР Ивайло Иванов да разследва водната криза в Перник и боклука в Плевен от Ндрангета.

Даже не е смешно.

Недоразумения в МВР винаги е имало, но докато управляват престъпници с фалшиви дипломи в МВР, позорът в кочината ще е пълен.

                                         Afera.bg                              https://afera.bg

Предишна статия

Писна ми да ви шия байряка и да няма кой да го развее!

Следваща статия

Миллиардер раскритиковал низкие пенсии и зарплаты россиян!

Други интересни