От държавата – прочут селскостопански производител за цял свят, внасяме картофи и домати! От рая на земята се превърнахме в пустинята на Европа…

Автор: Няма коментари Сподели:

Pодната полиция днес е провела „профилактика“ сред протестиращите в Перник. Тоест ги е привиквала да им набива канчето, че то така срещу властта не бива да се протестира. Имало и допълнително жандармерия. Неволно поглеждам календара. Гешев, жандармерия, царя, пъдаря….дежа вю на историята.

В полицията има и много читави и свестни полицаи, които съвестно си гледат работата. Но не мога да не видя и другите, които освен, че си заработват допълнително, единствената им работа е да пазят корумпираната власт.

Къде беше полицията и службите, когато се източи язовир „Студена“? Къде беше жандармерията, когато голям български град беше обречен на бедствие заради некадърната и корумпирана власт? Къде бяха службите, когато изчезна водата и то не в пустинята, а в България, която е като земен рай? /или по-скоро беше/.

Сега перничани са виновни, че не искат кротко и мирно да се вмирисват и хващат чума и холера в 21 век. Те са виновни, че кротко не си стоят по къщите, ами имат претенции. Нали Борисов каза, че просперираме. Егати просперитета, след като дори прескъпата вода я няма. Това и в Сомалия го няма, бе мутри! В пустинята! Вие сте като природно бедствие, след което само пустиня остава.

Перник не заслужава това. Българите не заслужават това! Като не разбирате, ами, по дяволите, извикайте някой, който разбира и се справете с проблема. И ИСКАМЕ ВИНОВНИТЕ НА СЪД И В ЗАТВОРА. Защото това е причиняване на катастрофа в цял един град. Разбирам, че много от управляващите не са свикнали много да се къпят и чак вода не са пили, но не всички са като тях!

Срам ме е от полицията. Вместо да арестуват виновните за водната криза, те привикват хората, които просто искат естественото и неотменно човешко право на достъп до вода. Която си плащат прескъпо!

В рая има проблем. От държавата – прочут селскостопански производител за цял свят, внасяме картофи и домати. От рая на земята се превърнахме в пустинята на Европа.

Къде са винкелите, Перник? Защото това заслужават виновните!

                                                                           Елена Гунчева                              https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Сблъсъци на протестиращи и полиция в Перник, градът е окупиран от жандармерия

Следваща статия

Верни себе зрение… Жданов В.Г.

Други интересни