Костадин Костадинов – гост в предаването “Времена и нрави” с водещ проф. Вучков

Автор: Няма коментари Сподели:

                      https://www.youtube.com/watch?v=z6M5FEoqpxQ

                                                                               Desislava Gagova
Има нещо много симпатично в Костадинов! Този патриотизъм, като от времето на Възраждането. Точно така мисля и аз, след като поживях в Англия. 

Всичките ми илюзии, относно капитализма, които бях попила от масовото съзнание след 1989, изчезнаха. Убедих се, че ние сме едни комплексирани бедняци, които се кланят прекомерно на чужденците, а плюят своето и се срамуват от България. 

И нашите политици са същите комплексирани, дребни душички, които ни продават всеки ден и то с поклон. Точно така трябва да се мисли: ние трябва да имаме самочувствие поне заради миналото си, но трябва да имаме и човешко достойнство! 

Не да се превиваме пред чужденците, а да си защитаваме позициите и то с вдигната глава! 

И още ми хареса, като каза: Като ме питат чужденците защо не си защитаваме интереса спрямо Македония, аз какво да кажа : да плюя по своите сънародници ли, мълча с наведена глава и се срамувам и това е! 

В Англия видях как ние, българите, плюем един срещу друг пред чужденците, плюем държавата си, а не разбираме те какво виждат в това! 

Безгръбначни, глупави нещастници, без достойнство! И разбрах, че начинът, по който се плюем един друг тука, или плюем по “скапаната държава” там изглежда много зле! 

Кой ни внуши, на нас българите, че България е гадна, че тая държава е скапана и спасението е само в бягството! Там се усъмних, че това мислене ни е било внедрено целенасочено, точно от тия, които унищожават и крадат България! 

Тия, които ни организират геноцида, които дърпат конците на нашите продажни и комплексирани политици! Българите трябва да разберат, че си нямаме никой по света, освен себе си, че ако ние не се уважаваме и подкрепяме като нация, никой няма да ни подкрепи. 

Защото Западът иска само роби и слуги, те не са ни пуснали, за да ни уважават и да ни дадат права като своите. Велики са нашите деди, че са създали държава България, дали са ни език, домове! Няма по-страшно от това да обикаляш немил-недраг по чужди държави, без дом, без език! 

Ако българите не разберат сега всичко това, после ще бъде късно! Западът иска нашата държава и те вече я получиха, сега България е само формална държава, без законност, без справедливост за обикновените граждани. А скоро ще стане и официално нечия друга държава. Ще бъдем роби в собствената си бащиния!

                            https://www.youtube.com/watch?v=z6M5FEoqpxQ

Предишна статия

30 години периферен капитализъм, който ограбва българите и обслужва чужди сили

Следваща статия

Якутский шаман Габышев возобновил «поход в Москву»

Други интересни