И всички онези, които трябва да знаят, го знаят…

Автор: Няма коментари Сподели:

На 26.11.2019 АФЕРА публикува:
БОРИСОВ Е ЧАО! ПУТИН ВДИГНА ТОПКАТА НА ТРЪМП. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПУНТА МАРА. ОСВЕН МАЙКА МУ, БОРИСОВ ОТГОРЕ ГО ГЛЕДА И … ГЕОРГИ ИЛИЕВ!

След като изобщо не схвана как в Голямата Игра Путин & Тръмп го лашкат на пинг-понг, Бойко Борисов реши, че след като Тръмп му изигра нагледно евтин холивудски етюд с „кип смайлинг“, стои зад гърба му и се гепа за пеша му. Чак го олигави.

Стъпвайки на родна земя, Борисов окончателно с първичния си инстинкт все пак улови, че нещо не е в ред, и че май е на пангара, след като Путин му заби ляв прав в диафрагмата, обявявайки, че България бави умишлено Турски поток и че ако продължава да се ебава, руските ще намерят друга алтернатива.

Борисов моменталически хукна към bTV и сащиса не само обръгналите на лакърдиите му зрители, а и самата Цветанка Ризова, която направо се втрещи, по наше скромно мнение, от поведението на премиера роден наш.

А поведението на Борисов бе знаково и показателно. На ОБЪРКАН, УПЛАШЕН ТИП, който очевадно /въпреки пъченето му като важен международник/ изобщо не е в час с Голямата Игра, в която Путин и Тръмп го ползват единствено като топка пред дупка.

Бабаитското му назидателно пъчене, стиснатите злобно устни, натъртването, четейки в „листята“ какъв кредитен рейтинг имаме и тинтири минтири на фона на безумно скапаната ни икономика, ЛИПСАТА на каквото и да е производство и затъналата държава – кочина в блатото, показа единствено СТРАХА МУ, че е топка пред дупка.

То не бяха комплименти към Гешев и Цацаров, то не бе мазнене на Тръмп, дето сигурно и от Мелания не е чувал такова обяснение в любов.

И в страха и объркаността си, наш Боко хептен изтърва влака. И нахока Путин и всички държави, дето се сетите, включително и … Турция.

Путин имал стара информация, България строяла по 5 килиметра на ден /!!!!/ Турски поток. А Тръмп бил толкова приятен човек, че журналята били виновни, че му давали дупките по бузите и го изкарвали дявол.

Ах, този Тръмп! Надеждата на Борисов да мине метър.

Обаче Борисов, който всъщност няма никакъв ход, освен да се лашка между Големите, за да оцелее надебелялата му кожа, изобщо ПАК не разбра как го сготвиха.

Впрочем, нито Тръмп, нито Путин броят Борисов за нещо, освен за топка пред дупка.

Боко си е топка пред дупка.

И е чао.

Путин СЪВМЕСТНО с Тръмп го ползваха за своята Игра, в която Боко им е нужен още много мъничко, дотолкова за да си наредят те Сценария.

И двамата са му показали ясно, че е топка пред дупка.

Толкоз.

Тръмп е изиграл етюда към Боко /със знанието на Путин, естествено/: „Никакъв Турски поток“ и нашия Винету, де ще ходи, като е гепан за топките / в САЩ са наясно с цялата корупция на Управляващите тук точ в точ/, заплещи запленени лелейни слова за Тръмп, янките и НАТО.

В същото време Путин блестящо реди пъзела със сръбския Вучич.

И ЗАЕДНО С ТРЪМП, шахматно играят Играта против непредвидимия Ердоган.

Апропо, междувременно, Путин по никакъв не е забравил, че руснаците още чакат ОТКРАДНАТИТЕ КИНТИ ОТ ЮЖЕН ПОТОК, и Борисов, и корпулентната му компания, нямат никакъв шанс, ако продължават нагло да се ослушват.

Ердоган, който Путин иначе видимо люшка като бебе, само за да не стори някоя безумна пакост, тънко и виртуозно ще бъде изолиран да „ръководи“ Турския поток. Нищо, че името му е Турски.

И Путин, и Тръмп, знаят, че предизвикан да си наляга парцалите, Ердоган може да бъде много опасен. По тънкия лед го предизвикват и ако той направи опит за някоя беля откъм наша територия, първи ръка ще ни подадат … сърбите /разбирай, руснаците в сянка/, а веднага след това Тръмп ще ревне – „какви са тия работи, дето стават по света“ и ще удари съпорт на Путин.

Все таки тръбите ще минат през България /запомнете това!/, но опитите Ердоган да овладее лапането, вече поставят Тръмп и Путин на една писта. Писта, в която Борисов е топка пред дупка. И им е нужен единствено като топка пред дупка.

Никой вече не иска Борисов и крадливото му правителство.
Нито Тръмп. Нито Путин.

Борисов го усеща, но не е хаберлия за Голямата Игра. Него го интересува единствено да спаси кожата от възмездие за крадливото му управление.

И неадекватното му поведение показва страха му и неувереността му докъде могат да стигнат „челият много книги“ Цацаров и „оперативния“ Гешев. А и „руското ресто“, което продължава да си търси откраднатите кинти от Южен поток.

Впрочем, за несведущите прокурори, служби и МВР – Мето, АФЕРА информира, че през летище София вече минаха и минават ОГРОМНИ ПАРИ изнасяни от България. Че процеса даже е и филмиран.

Писали сме го и преди три месеца, но сега пак потвърждаваме – очаква се „отстрел“ на изключително едра, ама супер едра фигура, която освен Борисов, също управлява държавата.

Путин втвърди тона не само персонално заради България, а най-вече заради ГЛОБАЛНАТА ИГРА. Ердоган трябва да бъде озаптен.

И ходовете, и отиграването в сие с Тръмп, са на първи поглед нелогични и абсурдни, но пък тя затова е глобална игра, за да не е ясно от първи поглед всичко.

След Нова година, към март месец, мачът тотално се обръща.

Мачът можеше да бъде обърнат още по време на и след местните избори. Но Борисов им трябваше още малко като топка пред дупка. И заради битка между „американски кръгове – стари и нови“, колкото и нелогично да звучи това.

Сега предстои още малко време, в което самият Борисов ще даде курбан „Своите“, и ще хвърли кърпата.

Защото е топка пред дупка.
И всички онези, които трябва да знаят, го знаят.

Борисов е уплашен и объркан, неадекватен и озлобен, припряно действа като човек, който усеща с фибрите си, че му идва Края, но търси опция да оцелее чисто физически.

След срутването му започва РИЕНЕТО в политически, държавен и всякакъв план.

Гешев каза, че нямало да каже какво си говорил в Америка. Няма да каже и какво си е говорил в Русия. Плоскостта е една.

Боко е топка пред дупка.

/Проекта/Радев ли ще строи „по 5 км. на ден“ и нова държава, като че ли тя почва от 681 година, поживьом, увидим.

Но засега по тая тема – нет вопроса.

                                                         Веселина Томова                 https://afera.bg

Предишна статия

ДОРИ НЕ ВИ Е СРАМ КАК КЛЯКАТЕ ЗАРАДИ ВЛАСТТА

Следваща статия

Русские сны Аляски: Земля русских староверов

Други интересни