НОВИНИТЕ ДНЕС 03.12.2019 Адв. Елена Гунчева

Автор: Няма коментари Сподели:

                        НОВИНИТЕ ДНЕС

                                       03.12.2019 Г.

– АВТОРЕВЮТО ПО-ИНТЕРЕСНО ОТ ПАРЛАМЕНТА.

Безспорен факт. За съжаление, министър-председателят му се налага поне когато предлага промяна в правителството, да се появява. Да, ама не! Борисов, явно убеден в собствената си безпогрешност, предпочете да отиде да се фотка сред автомобилите, а не да защити предложената от него кандидатура на Диана Сачева за социален министър. Това е неуважение не само към Народното събрание, но и към българския народ, когато се предлага министър за един толкова чувствителен ресор като социалното министерство. Но напоследък Борисов не може да устои на повод да се снима, да си направи селфи и естествено – да се похвали, че всичко това е благодарение на него.

– ИНВЕСТИТОРИ НА ТЪЛПИ, АВТОМОБИЛНИ ЗАВОДИ НАВСЯКЪДЕ.

Естествено, Борисов не пропусна да се похвали, че автомобилната индустрия в България се развива много добре. Имали сме завод на „Мерцедес”. Е, за фарове, стопове и кабели, ама ето днес и за интелигентен софтуер. А пък какви красиви дизайни пишели българите /естествено за чужди фирми/. Гордостта от завода, изразена на фейсбук страницата на премиера води най-малко до извода, че лично го е изградил и си е вложил последната стотинка. Но случаят определено не е такъв. Няма чужденец, който да открие дори цех за боза и да не го сполети Борисов да се фотка и да се хвали с чуждия завод. И да попитам кога ще се похвалим с българска икономика, каквато имахме преди тридесет години, а не с работа на ишлеме. Защото и Бангладеш например може да се похвали с много повече инвеститори от нас! Нали? Разбрахме също така, че много автомобилни гиганти се колебаели дали да идват да инвестират тук и не можели чак да се разберат кой да изтегли късата клечка и да дойде.

– МИНИСТЪР НА ДЖЕНДЪРМЕРИЯТА.

Новият министър – Деница Сачева, е виден джендъролог. Подкрепяща Истанбулската конвенция и настояваща същата да се прилага в България. Проводник на джендър-пропагандата в българските училища. Огромната част от родителите в България не одобряват и нейното налагане на Стратегия за детето и Законът за социалните услуги. Няма концепция, няма програма. Единствено налагане на джендъризма. А проблемите в социалното министерство са огромни. Пенсионна реформа няма, а само орязване на пенсионни права и правене на всичко възможно българите да не доживеят до пенсия. Издръжка на потомствени безработни и насърчаване на размножаването им.

– ИЗМАМА В НОИ.

Разбираме, че семейство от Пловдив на бивша служителка в НОИ е извършвало измами за около три милиона лева, с които е ощетило хора и НОИ. Като са изфабрикували документи за фалшив осигурителен стаж. Естествено, това не би било възможно, ако електронната система в НОИ се води редовно и всичко е качено. И служителите си гледат работата. По-страшното е друго – 240 досиета на пенсионери от НОИ са изчезнали. Именно заради това от института настояват хората отново да си доказват стажа – понякога след повече от десет години. Естествено, никой не може, защото всички документи се предават на НОИ, а и никой не пази толкова години документи. Точно на това разчита и НОИ и иска обратно хиляди левове от пенсионери с твърденията, че са измамили НОИ. А всъщност НОИ им е загубило досиетата. Вместо дори да се извинят, те съдят хората. Като голяма част от тях се разболяват от притеснение и по естествен път решават орязването на разходите за пенсии. И всъщност за какво плащаме осигуровки? Който доживее до пенсия, може да бъде убеден, че държавата ще търси как да го прецака. Включително като загуби документи, които тя е длъжна да съхранява.

– ТРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ МАФИЯ

На днешната дата преди тринадесет години се учреди официална мафиотска партийна структура. Съставена от бивши борчета, охранители, агенти на ДС и фурнаджийски лопати с мания за власт. Симеон Сакскобургготски си направи царска шега с българския народ, като лансира бодигарда си, когото наследи от Тодор Живков, за първи човек в България. През всички тези години ГЕРБ се наложи като тоталитарна и диктаторска партия, която иска властта на всяка цена и постепенно превзе всички ресори в държавата. В момента нямаме парламентарна република, а мутромонархия с единодържец, който еднолично управлява Територията.

                                                                                                            Адв. Елена Гунчева    

  https://bultimes.bg/v-momenta-bulgariya-e-mutromonarhiya-s-edinodurjets-koito-ednolichno-upravlyava-teritoriyata/                                 

Предишна статия

„Спаси семейството! Защити децата!”

Следваща статия

Призоваваме цялата българска общественост да се събуди и активно да се намеси в оцеляването на Българската нация…

Други интересни