Климатично неутрален не може да бъде дори Марс…

Автор: Няма коментари Сподели:

От самото начало подозирах Урсула фон ден Лай/н/ен, че не е редовна. Вчера получих и доказателства. Новата Европейска комисия иска ЕС да похарчи три ТРИЛИОНА ЕВРО за зелена енергия. Част от парите – един трилион евро, щял да покрие Брюксел, другата част ще имаме честта ние да плащаме!

Урсулката се бори за „климатично неутрален“ континент. Единствено възпитанието ме спира да й спомена с добро цялата рода до девето коляно. Дали някой от тези на върха в ЕС осъзнава колко е безумно това понятие? Климатично неутрален не може да бъде дори Марс. Навсякъде има климат. Да се неутрализира климата? Вярно!?!

Още Гретхен като се развилня по темата за замърсяването, реших, че там някъде в екологията има много, много пари! Е, сега вече се вижда новият бизнес на едрия капитал. Три трилиона евро звучат много добре. И познайте – няма да ги получим ние. Ще ги получат тези, които в момента замърсяват нашият въздух. Ние ще им плащаме. За пореден път.

Спомняте ли си кога за първи път се заговори в България за зелена енергия. И кои точно станаха собственици на фотоволтаичните паркове? И сключиха договори – дългосрочни, с едни безумни цени, на които да се изкупува тока? Да, познахте, който ние плащаме. Как пък един обикновен човек не взе да произвежда зелена енергия. А тези, които произвеждат отровите и държат властта.

Това ще бъде поредната икономическа катастрофа за бедния българин. Познайте дали Борисов ще откаже да даваме пари! Няма. И парите ще ги даваме ние. Ще ни принудят да се върнем в Средновековието и токът да стане лукс, да нямаме коли и да не смеем да произвеждаме отпадъци. То не че като си платим всичко, ще остане за ядене и потребление.

ЕС става откровено вреден за България. Той се ръководи вече от Франция и Германия. Те гледат своите интереси. Ние сме периферията, която плаща и която е буферна зона между тях и „гостите“ им.

И сега да попитам пенсионерите с 230 лева пенсия и работещите бедни с по 600 лева заплата – можете ли да си представите ТРИ ТРИЛИОНА ЕВРО? И си представете например ако половината се заделят за борба с бедността в ЕС, какви биха били резултатите!

Голямото проклятие на Европа са лудите лидери, които винаги са начело на големите държави. От Европа досега нищо добро не сме видели. Още от времето на създаването на българската държава, нас ни считат за излишни. А сега им е паднало и да се отърват от нас!

Аз не съм съгласна да участвам във всеобщата лудост! За мен хората са на първо място. А Урсулката като иска, да си неутрализира климата. Като започнат с това да не си изхвърлят боклуците в България!

                                                                Елена Гунчева                                https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Почему мы утратили магические способности? Какими сверхвозможностями обладали наши Предки?

Следваща статия

Konstantin fnd Laura

Други интересни