Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че ще тества новия главен прокурор Иван Гешев като му изпрати папка със сигнали…

Автор: Няма коментари Сподели:

Лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че ще тества новия главен прокурор Иван Гешев като му изпрати папка със сигнали за извършени престъпления от военния министър Красимир Каракачанов и добави, че Каракачанов отдавна е за разследване. „Казват, че Гешев бил добър. А да го видим колко е добър“, каза още Сидеров.

AФЕРА също подлага на първи тест новия главен прокурор Иван Гешев.

И му поставя следната лесно изпълнима задачка!

В последния си ден като шеф на ДАНС, преди да го наградят с консулско столче в Гърция, вместо да го тикнат в ареста заради аферата „Червеи“, Владимир Писанчев подписва отнемане на допуск за класифицирана информация на длъжностно лице, служител на ДАНС.

Служителят на ДАНС има ръководни функции в ДАНС в столицата.

Същият служител на ДАНС има „неблагоразумието“ да работи по корупция, свързана с висшите етажи на властта. И си свършва работата, разследвайки висши корумпирани лица.

И не само това – корумпетата са надлежно видео заснети как незаконно и нерегламентирано лапат.

Нещо повече – същият служител на ДАНС е и „защитен свидетел“ по това разследване за корупция по висшите етажи на властта.

Твърде е хубаво, за да има победен край, както във всички нормални държави, нали?!

В резултат на това, че служителят на ДАНС, заковал корумпетата, той е „награден“ с това, че му отнет допуска за класифицирана информация с абсолютно идиотски „мотиви“ и заповедта е подписана в последния ден на Владимир Писанчев, като шеф на ДАНС.

Така този, който разследва и заковава корупцията е изхвърлен.

Служителят на ДАНС обаче се закучва и завежда дело срещу отнемането му на достъп до класифицирана информация и го печели.

Върнат е на работа и след двете години, които към онзи момент не му достигат за пенсия, вече е пенсионер. И отвратен не иска да чуе ни за служби, ни за „борба с корупцията“, ни за нищо от това в държавата, на която е служил честно, а се е оказало, че е работил вместо за държава, за кочина.

Така разследването за корупция отива в канала, Владимир Писанчев отива консул в Гърция, всичко се потулва в чекмеджетата на ДАНС и корупция по висшите етажи на властта няма.

Та, Иван Гешев, много е лесно да бъде проверено защо капията на Цветлин Йовчев – Владимир Писанчев на практика е осуетил и торпилирал това разследване.

Още по-лесно е да бъде проверено и как бе осуетено разследването и торпилирането на разследването по аферата „Червеи“ по отношение на Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев, които бяха „изпрани“ от прокуратурата.

Апропо, ДАНС е пряко подчинена на Бойко Методиев Борисов. Това за сведение, Гешев, в случай, че се объркаш да провериш как е@ха майката на един честен служител от ДАНС.

А да те видим каква „радост“ си, Гешев, и колко си „добър“!

                                           Веселина Томова                             https://afera.bg

Предишна статия

Бончо Бочев: Винаги се чувствах неподготвен, малък и слаб пред огромните възприемателни способности на децата

Следваща статия

За хаоса в държавата е най-вече отговорен премиерът Бойко Борисов

Други интересни