„Остани в България – Промени България“

Автор: Няма коментари Сподели:

Магичното шоу „Вълшебствата на Зайн „ под мотото „Остани в България – Промени България“ за втори път ще обиколи страната ни!

Здравейте, имаме удоволствието да Ви изпратим информация  за предстоящото  второ национално турне на най – голямото магично шоу в България „Вълшебствата на Зайн“.

След големия интерес и препълнени зали в градовете – Пловдив , София , Стара Загора , Бургас, Благоевград, Хасково, Велико Търново, Русе и Варна ,илюзионистът Зайн иска този път да разшири турнето и да представи своето изкуство освен в областните градове и в по малките населени места. Градовете в които ще се проведе турнето са : Сандански, Кюстендил, Перник, Казанлък, Панагюрище, Карлово, Хисаря, Раковски, Хасково, Ямбол, Бургас, Пловдив, Велико Търново, София, Кърджали, Смолян, Сливен.

Като ще бъде разделено на две части от края на март до началото на май и после от октомври до началото на ноември.

Този проект до сега не е осъществяван в такива мащаби и именно в това предизвикателство ви каним да участвате, тъй като нашата целева група са младите хора и техните деца.

Ще се радваме да се запознаете с приложената информация от турнето 2018. Очакваме бъдеща кореспонденция при проявен интерес.

Малко повече информация за Зайн. За своите 28 години той вече има доста богата визитка. Носител е на редица международни награди на балкански и интернационални фестивали на магичното изкуство. Работил е на сцената на цирк „София“ с който изнася представления в увеселителния парк Виаланд-Истанбул.

Освен, че е изнасял представленията си в продължение на дълги години и до сега в най-престижните хотели на нашето Черноморие Зайн също е демонстрирал своята магия в Шератон Истанбул.

Прекарал е две години в Макао, наричан китайският Лас Вегас, където представя своето сценично шоу в хотела с най-голямото казино в света – „Винийшън“ Носител е на титлата „Артист на месеца“ на компанията Сандз , Макао присъдена му измежду двеста артиста. А през 2019 година бе награден с титлата „Илюзионист на годината“ и „ Мемориалната купа Сенко“ връчена му от клуб Сенко именно заради турнето си със спектакъла „Вълшебствата на Зайн“.

 Зайн има Youtube канал с повече от един милион общи гледания и повече от 14 000 последователя до този момент.

Прилагаме линк към канала му  https://www.youtube.com/channel/UCy4hS-iYz6xjRX7hioHJnbQ  А това е неговата Facebook страница с повече от 7000 последователи – https://www.facebook.com/zaintiara/ където общите гледания на клиповете възлизат на над 500 000.

Това е линк към промо видеото на спектакълът 2018 https://www.facebook.com/zaintiara/videos/561494890941117/

Рекламодателите , които подкрепиха турнето през 2018 година са: Алпен Фарма-Оригиналните шуслерови соли и монопрепарати на Немският хомеопатичен съюз (DHU), Самостоятелна медико-диагностична лаборатория РАМУС- висококачествени изследвания за Вашето здраве, Аква Нова-съвършено пречистена трапезна вода за ежедневна консумация, Unikonbg.com-новини от точката на събитието, Peika bg, Модна къща Тани, Счетоводна къща Орион РГ, Радио Фреш и Март Медия ЕООД.

                                                 https://www.facebook.com/zaintiara/videos/561494890941117/

Предишна статия

Тайната мисия на Боян Мага в Русия… Съпротивата на християните…

Следваща статия

Уважаеми и достойни сънародници и приятели!

Други интересни