…СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ…(PART 1)

Автор: Няма коментари Сподели:

Кратко предисловие: АФЕРА единствена извади всички факти и задкулисни схеми и подробности по УМИШЛЕНОТО унищожаване на Бюрото за контрол върху СРС в полза на Мафията, която управлява държавата – кочина, което стартира с отвратителното „сготвяне“ на заместник председателя на Бюрото за контрол върху СРС Георги Гатев и премина в брутална атака срещу председателя на Бюрото – Бойко Рашков.

В резултат – Гатев бе дискредитиран по безумен начин с идиотски измислени „справки“ от ДАНС и отстранен с отнет достъп до класифицирана информация, а Бюрото за контрол върху СРС, в лицето на Бойко Рашков, бе смачкано, за да бъде овладяно и на практика обезличено и за да ПРЕСТАНЕ ДА РАБОТИ.

Припомняме малка част от схемата за умишлено унищожаване на Бюрото за контрол върху СРС, което бе останало единствената институция неовладяна от мафията, която ни управлява:

АФЕРА на 09.08.2017:
ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ

АФЕРА  на 14.03.2018:
ВЕНДЕТАТА СРЕЩУ ГЕОРГИ ГАТЕВ. ЕТО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗАЩО ЦАЦАРОВ & ДАНС ОПРАСКА ГАТЕВ!

АФЕРА на 18.03.2018:
ЕТО Я „ДЪРЖАВНАТА ТАЙНА“ ЗАД КОЯТО ДАНС, ПРОКУРАТУРА, ДКСИ И СЪД, СКРИХА МРЪСНАТА ПОРЪЧКА СРЕЩУ БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС! ДОКУМЕНТИ ПОКАЗВАТ ДЪРЖАВНА ИЛИ ДЕБИЛНА Е АГЕНЦИЯТА ПО „НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ“ И ПОТРЕСАВАЩИ СКАЛЪПЕНИ ЛЪЖИ ПО „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“!

АФЕРА на 06.11.2018:
МАСКИТЕ ПАДНАХА! СКАНДАЛНА СИМБИОЗА В ИЗБОРА НА БЮРО ЗА КОНТРОЛ НА СРС! РАЗСЛЕДВАНИЯТ МАРЕШКИ СЕ ПЪЧИ С ЧОВЕК ОТ ДАНС, ДПС ПОЗОРНО ЛЪСНАХА, А БСП МРЪСНИШКИ БЛАМИРАТ „СВОЙ“!

А защо ни управлява мафия, превзела държавата, ще стане ясно от настоящото разследване на АФЕРА.

След като с всички мръсни хватки и методи овладяха Бюрото за контрол върху СРС и сложиха за негов председател капия на Марешки от неговата квота – бивш служител на ДАНС, ДПС, които с мълчаливо съгласие „хвърлиха Георги Гатев на кучетата“ и не обелиха и дума да го защитят, пробутаха на ключова позиция – като заместник председател на Бюрото за контрол върху СРС лицето Илко Желязков.

МАФИЯТА НА ПРЕВЗЕТАТА ДЪРЖАВА. ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ – „ПРАВИЛНИЯТ“ И ЧОВЕК. СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ                        Кой е Илко Желязков и как се превзема държава?

Илко Димитров Желязков е роден на 8 февруари 1958 година в София. Обявената информация, че е роден в Благоевград не отговаря на истината. Семеен, с две деца. Владее английски, руски и гръцки език.

В една от справките, с които борави чужда специална служба, която проявява интерес към Илко Желязков, той е определен, „като безпринципен и изключително комерсиален, и склонен към предателство, за да постигне целите си, изключително комбинативен, манипулативен и болезнено амбициозен. Прибавена е и характеристика – проблем с алкохола“.

Със заповед N: К – 4840 от 30.10.1981 година е преназначен за разузнавач в отдел „02“ на СДВР – МВР -ДС. Четири години по-късно със заповед N: 1062 от 27.12. 1985 година е преназначен за старши разузнавач. Само година по-късно Илко Желязков е преназначен на длъжност „инспектор“ със заповед N: 934 от 29.12.1986 година. През същата година е приет за студент задочно обучение по специалност „психология“ в СУ.

Независимо от липсата на висше образование, кариерата на Илко Желязков се развива изключително успешно. Едва през 1990 година се дипломира в СУ.

Цялата служба на Илко Желязков преминава във Второ Главно Управление на Държавна сигурност „Контраразузнаване“.

След промените Второ Главно Управление е преименувано в Нациолна служба на конституцията, впоследствие в Национална служба за сигурност, а по-късно в ДАНС.

Още в самото начало на службата си Илко Желязков е назначен в направление „А“ или така нареченото „гръцко направление“, в което се издига до началник сектор. От 1997 година до 2001 година е бил под крилото на ген. Атанас Атанасов, с когото подържа добър контакт и до днес.

През 2001 година е освободен от структурите на службите за сигурност. Негови колеги твърдят, че причината за неговото освобождаване е нерегламентиран контакт с лица от гръцките разузнавателни служби.

Веселин Марков, негов бивш началник, изпуска, че Желязков системно е подавал информация към гърците срещу заплащане. Точно през този период името му е замесено в гръцки контрабанден канал за цигари.

Въпреки сигналите срещу него, доказателства не са открити и той е „помолен“ да напусне службата.

От този период е и контакта му с гръцкия гражданин Аристотелис Николаос Кисамитакис, роден през 1970 година, бивш служител на посолството на Гърция в България, а в последствие директор на дирекция „Сгради и сигурност“ в мобилния оператор Глобул. За кратък период от време двамата успяват да осъществят няколко успешни сделки, свързани с покупко – продажба на земеделски имоти и други имоти.

През 2001 година Илко Желязков е приет за масон в ОВЛБ – Обединена Велика Ложа на България. Приемът му в Задругата на Свободните зидари отваря пред него нови възможности за бизнес, но те се материализират след като става кум на младия бизнесмен и управител на „Форд – Мотопфое“ Атанас Фурнаджиев.

МАФИЯТА НА ПРЕВЗЕТАТА ДЪРЖАВА. ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ – „ПРАВИЛНИЯТ“ И ЧОВЕК. СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ                                         Кой е Атанас Иванов Фурнаджиев?

Роден на 15.01.1970 година в Банско. Средното си образование получава в Германия, тъй като по това време баща му е служител на българското посолство в Германия. След завръщането на семейството в България, Атанас Фурнаджиев е приет да учи в УНСС. Завършва „счетоводство и контрол“, а няколко години по-късно става магистър по „външно – търговска дейност“. Семейството му е свързано по религиозна линия с „Първа евангелска църква“. В продължение на няколко години Атанас Фурнаджиев активно участва в дейността на „Първа евангелска църква“, след което постепенно се отегля.

През 2003 регистрира първата си фирма, свързана със строителство и проектиране, заедно с Делян Веселинов Жечев. В края на същата година се свързва с немския гражданин Карл – Хайнц – Ханс Хуго Валтер Пфое и двамата поставят основата на империята „Мото Пфое“.
Семеен, с два брака и три деца.

През 2001 година Атанас Фурнаджиев е приет за масон в Ложа „Проф. Асен Златаров“ от състава на „Велика Ложа на Старите Свободни и Приети Зидари на България“. По това време в Ложата са министърът на правосъдието Антон Станков, бъдещият главен прокурор Борис Велчев, апелативният прокурор /впоследствие заместник главен прокурор/ Камен Михов, собственикът на ЦАПК „Прогрес“ – Пламен Матеев /бивш сътрудник на ПГУ-ДС/, президентът на Българския Олимпийски Комитет Иван Славков и други видни фигури от обществения и политически живот на държавата.

Под прякото ръководство на Илко Желязков, Атанас Фурнаджиев бързо установява близки контакти с представители на прокуратурата и съдебната власт. Чрез Антон Станков става добър приятел с тогавашния министър на външните работи Соломон Паси. Дали тези контакти са изиграли водеща роля, но логично Атанас Фурнаджиев е назначен за управител на „Мото Пфое“.

Точно тогава различни държавни институции и министерства организират конкурси за доставка на автомобили, които задължително се печелят от „Мото Пфое“. Срещу какво се случва това – можем само да гадаем.

Контактите, които създава с прокуратурата и съдебната власт го превръщат в един от най-големите лобисти. Създадена е една добре смазана машина от съдии и прокурори.

През 2007 година Атанас Фурнаджиев е избран за ръководител на Ложа „Проф. Асен Златаров“. Новото попълнение в Ложата говори само за себе си – Делян Пеевски, Светлозар Лазаров /впоследствие става Главен секретар на МВР/, Камен Пенков /заместник министър на МВР/. На доста по-късен етап са привлечени Недялко Недялков /заместник шеф на ДАНС/, Цветлин Йовчев и други.

За кратък период от време Атанас Фурнаджиев се превръща в много близък на Делян Пеевски, става и негов кум на брака му с певицата Цветелина.

Именно Фурнаджиев лобира пред Пеевски, който през 2005 година е заместник министър на държавната политика по бедствия и аварии, и урежда Илко Желязков за директор на Дирекция „Сигурност и отбранително мобилизационна политика“ при ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“ – гр. София.

Така или иначе обаче България е членка на ЕС и европейските правораздавателни структури се явяват, поне на теория, пречка за развитие на, метафорично казано, „Холдинга“.

И странно или по-скоро съвсем не странно, като представител на българската прокуратура в Брюксел заминава „брата – зидар“ по масонска линия на Илко Желязков и Атанас Фурнаджиев – Камен Михов.

От своя страна Камен Михов свързва Илко Желязков и Атанас Фурнаджиев с братята Велчеви и Калин Катев. Топла приятелска връзка е направена и с Ясен Тодоров, който по-късно става член на ВСС, а месец по-късно става шеф на Етичната комисия към ВСС.

Във владение на МВР пък влиза другия „брат – зидар“ по масонска линия на Илко Желязков – Светлозар Лазаров, който е направен главен секретар на МВР.

Преди влизането му в МВР, Светлозар Лазаров, известен като „Гелосаното“, е началник сектор в ДАНС, ресорно отговарящ за сектор „Енергетика“. По това време отношенията между Делян Пеевски и Цветан Василев са перфектни.

През 2013 година на практика групата около Пеевски е успяла да овладее всички служби за сигурност. С идването на второто правителство на Бойко Борисов се правят някакви незначителни промени, които обаче не повлияват по никакъв начин на общата картина. Шефът на ДАТО, зам-шефът на ДА „Разузнаване“, както и зам-шефът на НСО са под пълен контрол.
Сектор „Енергетика“ също пада по ножа. Водещото лоби на Богомил Манчев за кратък период е изхвърлено от всички сектори на отрасъла с помощна на НАП, ДАНС и КФН.

И в началото на 2013 година в борда на директорите на „Български Енергиен Холдинг“ влиза … Илко Желязков. Той е новото попълнение на в енергетиката заедно с близкия приятел на Пламен Орешарски – Жаклен Йосиф Коен.

Третият член на борда е Антон Павлов е от близкото обкръжение на Бойко Борисов.

МАФИЯТА НА ПРЕВЗЕТАТА ДЪРЖАВА. ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ – „ПРАВИЛНИЯТ“ И ЧОВЕК. СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИЙосиф Коен не е непознат на Илко Желязков. Година по-рано бившият председател на ДАНС Цветлин Йовчев запознава двамата „енергетици“.

В същото време друг сериозен фактор също има претенции към този сектор и това е Румен Гоцов Николов – Пашата, кум на премиера Бойко Борисов.

МАФИЯТА НА ПРЕВЗЕТАТА ДЪРЖАВА. ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ – „ПРАВИЛНИЯТ“ И ЧОВЕК. СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИИменно под натиск на „Пашата“, Орешарски назначава Коен в „БЕХ“. Оплетените като „свински черва“ очевидно са с обща цел – неприлично забогатяване.

Впрочем, на рожден ден на „Пашата“ Жаклин Коен е скъп гост.

През 2016 година върху няколко български медии е упражнен силен натиск, като целта е да не се допуска публикуването на определен материал. Въпреки това обаче в някои електронни издания излиза на светло, че на 15 февруари в 19 часа в отделна зала на ресторант „Проя“ в Драгалевци, Илко Желязков отпразнува своя 60 годишен юбилей.

На 60 годишния юбилей на Илко Желязков присъстват – Владимир Писанчев, генерален консул на България в Солун, бивш шеф на ДАНС, Недялко Недялков – зам-председател на ДАНС, Николай Ненков – зам-председател на ДАНС, Ангело Прокопиев – зам-председател на Държавна Агенция за Разузнаване, Емил Захариев – директор на дирекция в ДАНС, Янко Златанов, директор на дирекция в ДАНС, Цветан Цветанов, директор на дирекция в ДАНС, Георги Начев – директор на Агенцията за държавна финансова инспекция, Антон Славчев – директор на Дирекция „Противодействие на корупцията“ в ДАНС, вече част от КПКОНПИ, Георги Стойнев – директор на дирекция в ДАНС.

Присъстващите подаряват на Илко Желязков реплика на ритон от Панагюрското златно съкровище. Рожденикът благодарил и ги поздравил с песен от филма „Кръстникът“, на която всички ръкопляскали. Впрочем, филмът „Кръстникът“ е от любимите филми и на Бойко Борисов.

След като сектор „Енергетика“ е овладян, наред е Държавната Консолидационна компания – ДКК. Тя е създадена по време на първото правителство на Бойко Борисов по идея на Симеон Дянков, за да се заобиколи изискването парите от приватизацията да отидат в Сребърния фонд. Тогава ДКК и под шапката на финансовото министерство. По време на втория кабинет на Борисов преминава под шапката на Икономическото министерство с активи малко над 9 млн. лева, като в края на мандата набъбват до 231 млн. лв. Преди да е минала и година от кабинета „Борисов 3“ бяха добавени 120 млн. лв. след увеличаване на капитала на „Еко Антрацит“, а малко по-късно са налети още 500 млн. лв. за ремонт на язовирите.

Портфолиото на ДКК е странна смесица от производство на мляко, вино, спиртни напитки, розово масло, производство и търговия с оръжие /ВМЗ „Сопот“/, а сега и … язовирите.
Рефинансирането на ДКК става чрез Българска банка за развитие.

В спец. средите се твърди, че Илко Желязков е пряката връзка между службите за сигурност и управляващите.

Апропо, през 2014 година съпругата на Илко Желязков се е сдобила с 11 имота в София, плащайки около 910 000 лева, а кредитите на семейството са за 478 000 лева.

В началото на 2015 година като заместник председател на Държавната Агенция „Разузнаване“ е назначен Ангело Прокопиев – кадър на ДАНС, поддържащ близки отношения с Илко Желязков.

Точно Борисов, който иначе твърди, че не поддържа отношения с Пеевски, разпорежда това назначение.

По същият начин е извършено и назначението на Росен Тодоров за заместник началник на НСО. До заемането на поста, Росен Тодоров е лична охрана на Цецка Цачева.

За председател на Държавна Агенция „Технически операции“ /ДАТО/ през 2013 година е назначен по предложение на Цветлин Йовчев /тогава министър на МВР/ неговия близък приятел Цветан Китов, а за зам-председател на ДАТО е назначен Бисер Борисов – зет на ген. Стоимен Стоименов, приближен до БСП.

За директор на Служба „Военна информация“ пък е назначен Светослав Даскалов – близък на Стоименов и Пламен Студенков /бивш шеф на службата/ – и двамата генералски съветници на БСП. Не са тайна и близките отношения на Светослав Даскалов със зам-шефа на ДАНС Недялко Недялков.

С отстраняването през 2015 година на Светлозар Лазаров като главен секретар на МВР, влиянието в МВР на групата около Илко Желязков не намалява.

Поста си запазва Младен Маринов, като е директор на СДВР, по-късно става главен секретар на МВР, а сега вече е и министър на МВР. Назначеният през 2013 година от Цветлин Йовчев за директор на Главна Дирекция „Национална полиция“ Тодор Гребенаров е преназначен за зам-шеф на същата дирекция.

Гребенаров е известен в полицейските среди като лице от „квотата“ на главния прокурор. Към т.нар. „квота“ на главния прокурор спада и директорът на Дирекция „Противодействие на корупцията“ в ДАНС, но реално всички са изпълнители на заповедите, спуснати от Борисов и Пеевски.

Окончателно към 2018 година на всички служби в сектор „Сигурност“, включително и Пламен Георгиев, като шеф на КПКОНПИ, са инсталирани кадри на Илко Желязков.

През 2018 година Илко Желязков става член на Съвета на директорите Ай Си Джи Би АД.

Фирмата може и нищо да не говори на читателите, но тя е с по 50% българско и гръцко участие, която ще управлява изграждането на газовия интерконектор с Гърция.

С фирмата е свързана и една от най-големите обществени поръчки не само у нас, но и в Гърция, за чийто строеж са предвидени 145 млн. евро без ДДС. Интерконекторът е и ключов за националната сигурност на държавата.

Досега на мястото Илко Желязков след влизането му в Ай Си Джи Би АД е бил шефът БЕХ Петьо Иванов.

В търга за 145 млн. евро без ДСС са заявили участие 11 компании, между които българските – „Джи Пи Груп“, „Трейс Груп Холдинг“ и „Главболгарстрой“, като някои от тях си партнират с чуждестранни компании.

Истината обаче е, че всички тези фирми са част от „приятелски кръг“ на Бойко Борисов.

                                                       https://afera.bg

Предишна статия

…СЛУЖБИ, МАСОНИ, ЕНЕРГЕТИКА, КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС И ОГРОМНИ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ…(PART 2)

Следваща статия

Как Начать Бизнес С Нуля?! …

Други интересни