България е държава на духа…

Автор: Няма коментари Сподели:

Тъй като съм добропаметна, постоянно си задавам тъпи въпроси. И наивно очаквам да получа отговор. Знам, че няма да е днес. И утре няма да е. Но един ден отговорите ще ги научим.

– Докъде стигна разследването на продажбата на българско гражданство? Колко хора са получили срещу заплащане правото да се наричат българи? Разследвана ли е сериозно и партията, обвързана с ДАБЧ?
– Какво е състоянието на граничните огради, колко реално ни струват и в чия сфера на влияние е била обществената поръчка за тях?
– Какво стана с разследването преди няколко години за незаконно подслушване на магистрати, политици и журналисти?
– Какви са договоркте между Баце и Пашата?
– Какви са договорките на първите „демократи“ и агенти на ДС със Сорос, САЩ и Европа?
– Кой лично е отговорен за съсипването на българската армия и нарязването на ракетите ни и самолетите ни? Кой го е договорил и колко е получил?
– Кога ще се потърси наказателна и политическа отговорност от Меглена Кунева за подписаните крайно неизгодни условия за присъединяването ни към ЕС?
– Кой в НАП не си е свършил работата по защита на личните данни поименно и ще му се потърси ли отговорност?
– Кой и защо реши, че за осъдителните решения срещу България в Страсбург няма да се търси регресна отговорност от лицата, които са разпоредили нарушаването на човешките права?
– Кой е договорил и наложил привилигированото положение на „недосегаемите“ и какви са уговорките с техните барони?
– Кой е лично отговорен за „редакцията“ на историята на България, която учат децата ни?
– Кой разреши джендъридеологията да се налага в България и особено в училищата?
– КОЙ СТОИ ЗАД БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОЙ Е ПИОНКА. КОИ СА КУКЛОВОДИТЕ? И ЩЕ ПОЛУЧАТ ЛИ ВЪЗМЕЗДИЕ?

Колелото се върти. Съдбата поднася най-внезапни подаръци и удари. Днешните богове са утрешните просяци. Днешните богаташ са утрешни роби. 

Днешните политици са утрешни затворници. Никой не знае съдбата си утре. Дори кукловодите. А България е държава на духа. Опазила вярата си пет века сред чужди. 

Повярвайте, утре ще бъде различно. Бъдете смирени във властта си, защото падането от високо много, ама много ще ви заболи!

                                                  Елена Гунчева                             https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Как Начать Бизнес С Нуля?! …

Следваща статия

ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ ЛУТАНЕ В ТЪМНИНАТА

Други интересни