Някакви феодали се разполагат и размахват пръсти… Само работим и гледаме да си пазим хляба…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                           https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=gC7I0LNSchQ

Партизанщината е присъща на българите и на Балканите. Ако държим на себе си, има начин да показваме и не само да размахваме пръст кой какво ще направи. Нашите политици трябва да знаят как да се държат. Знаем, че много от тях са случайно попаднали в политиката. Протоколът трябва да се научи, за да знаят какво да не правят. Това заяви в Изборното студио на Канал 3 легендарната треньорка Нешка Робева.

Според нея сега човекът у нас е „много по-страхлив, отколкото преди“.

„От какво се страхуват хората, не мога да разбера. Някакви феодали се разполагат и размахват пръсти. Само работим и гледаме да си пазим хляба. Там където няма ясни правила, не се знае демокрацията как работи. Правилата са необходими, независимо дали в спорта, или някъде другаде“, изтъкна Нешка Робева.

„Това са правила на демокрацията и ние трябва да ги следваме, като са правила на демокрацията“, посочи Милена Хлебарова, специалист по протокол, също гост в студиото на Канал 3 за балотажа на Местни избори 2019. По думите й при избори идеята и образът на кандидата вървят „в акомпанимент“. „Не може да бъдат избрани едната или другата част. Човек приема с очите си първо, после с ушите си и най-накрая възприема с ума си.

Хората избират по свой образ и подобие. Избират тези, които отиват да гласуват и проекцията на техния глас са именно хората, които са избрани. Останалите, които смятат, че протестират като не гласуват, нямат представител във властта“, изтъкна Милена Хлебарова. За нея ползата от квадратчето в бюлетината „Не подкрепям никого“ е „само за статистиците“

                                                                                        https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Йорданка Фандъкова спечели своя четвърти мандат начело на столицата!

Следваща статия

Българите вече не вярват нито в демокрацията, нито в това, че чрез избори могат да променят нещо!

Други интересни