ОБРЪЩЕНИЕ НА ГАТЬО СУЛТАНОВ – СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКИ ПЪТ”

Автор: Няма коментари Сподели:

                                         Скъпи съграждани,

Само след два дни всички ние ще знаем кой е новият кмет на Община Хисаря. Факт е, че нашия екип върви нагоре и увеличава политическото си влияние. 

Изказвам най-искрени благодарности на всички смели и разумни хора, които ни се довериха и най-отговорно потвърждавам пред Вас, че никога няма да Ви предадем или изоставим, няма да злоупотребим с гласуваното ни доверие и още на първата редовна сесия ще започнем с предложения, които да са в полза на хората от община Хисаря. 

 Няма да се коалираме с никого в бъдещия общински съвет, защото политиката за нас не е пазарлък, а сблъсък на идеи. Властта произтича от хората и трябва да се упражнява единствено и само в техен интерес. 

Избирателите решиха изборите за нас да приключат на 27.10.2019 година и ние смятаме да се съобразим с тяхното мнение. Не желаем да търгуваме с политическо влияние, а искаме да запазим честта и достойнството си. Качества, благодарение на които ни беше гласувано доверие. 

Конституцията на Република България гарантира общо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване на всеки гражданин. Затова Ви призовавам всеки един от Вас да реши сам, как да постъпи в неделя. 

Бъдете живи и здрави и не забравяйте, че сме избрани да Ви служим и по всяко време можете да разчитате на нашата помощ за решаване на Вашите проблеми.

                                                       С уважение Гатьо Султанов

Предишна статия

Как мобилните оператори заблуждават клиентите?

Следваща статия

Усещането, дори убеждението на обикновения човек, че нищо не зависи от него е едно от най-отвратителните постижения на Прехода…

Други интересни