Костадин Костадинов: Очевидно е как управляващите в момента фалшифицират и нагласят изборните резултати буквално пред очите ни!

Автор: Няма коментари Сподели:

Следя с особен интерес и внимание броенето на протоколите в ОИК-Варна. Във Варна се оказва, че има около 11 000 невалидни бюлетини, засега, което е повече от 10% от общия брой на гласувалите, и от тях, доколкото разбирам, 2/3 са подадени за мен.

 Очевидно е как управляващите в момента фалшифицират и нагласят изборните резултати буквално пред очите ни. Целта им е една – да добутат резултата до „служебна“ победа още на първи тур.

Ние обаче разполагаме с информация от паралелно броене и протоколи от всяка секция. Данните ни показват категоричен балотаж между кандидатите на ГЕРБ и Възраждане.

 Ето защо при разминаване между нашите резултати и бъдещите официално обявени от ОИК веднага ще се обърнем към всички европейски институции, за да сигнализираме за бруталната подмяна и манипулация, която ГЕРБ извършва не само във Варна, но и навсякъде, където е възможно и има интерес. Няма да оставим мафията да открадне гласовете на българските граждани за пореден път.

https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Кьовеши: Ще има натиск срещу разследвания за ползването на еврофондовете от хора с голяма власт!

Следваща статия

Ненко Костов – общински съветник в община Хисаря…

Други интересни