ОБЕЩАНИЯ ЗА МОТОПИСТА В ХИСАРЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

 Ако Румен Пановски, който сега е в Америка, знае какви обещания дава Найден Павлов – кандидат за кмет на СДС,АБВ, ще бъде най- малко изненадан. Защото този човек през 2005 година даде доста пари, за да направи мотописта. И не само той. Десетки хора дадоха пари и труд, за да го има този обект. Тогава кмет беше инж. Вълко Макавеев. Макавеев помоли инж. Иван Иванов – директор на тогавашните цехове „Промишлени дейности” да направят желязното устройство, което стопира моторите, преди да им дадат старт. И работниците го направиха. Организира се голямо  състезание и до сега в Момина баня твърдят, че продължават да идват мотористи, за да карат по това трасе.

    И сега кандидатът на Коалиция СДС / СДС,АБВ/ тръби наляво и надясно как ще прави мотописта.

    Лидерът на АБВ – Румен Петков навсякъде представя  Найден Павлов като кандидат на АБВ.  Кандидатът измина стотици километри да го намери, за да се снима с него. Той му даде уроци какви документи да подготви, за да получи хисарската мотописта лиценз от Федерацията по мотоциклетизъм.  Факт е, че идеята за мотописта не е нова. И не бива никой да си приписва актив, че той е първият, който се е сетил за това. Нека г-н Павлов не мисли, че някой е против мотопистата. Ако той изпълни всички изисквания на Федерацията по мотоциклетизъм и получи Хисаря лиценз, това би донесло слава и известност на града. Пита се, обаче, кой ще даде парите, за да стане пистата такава, каквато я иска законът? Общината ли, някои предприемачи  милионери ли, федерацията ли, държавата ли? Трябва да се обясняват тези неща и да не се поставят хората в заблуждение, че ще направим нещо голямо, нещо интересно, нещо, което ще събира народ и ще носи приходи.

На изборите през 2015 година  Найден Павлов беше кандидат за съветник от листата на Гатьо Султанов. Той тогава имаше идея за въжена линия до „Кози грамади”. Какво стана? Павлов не влезе в Общинския съвет и отиде при АБВ.  Много неща в община Хисаря променят посоката си. Примерно Водно сдружение „Старосел” бе основано от староселци, но сега е в ръцете на лидера на СДС, който издигна Найден Павлов за кмет.

     И да се върнем на факта, че лидерът на АБВ – Румен Петков представя Найден Павлов като кандидат на АБВ.  Найден Павлов беше четвърти в листата за народни представители на миналите парламентарни избори. А защо е при СДС, затова попитайте Куковски. Той е в политиката повече от 20 години и му е ясно кого как и по какъв начин да използва.

Сега остава да видим, ако Найден Павлов не стане кмет, ще се осъществи ли идеята за мотопистата, или всички думи ще останат в предизборните речи.

                                                              Тракийски Cвят

Предишна статия

ВАНГА, ЛЕВЧЕВ, КЕНЕДИ…

Следваща статия

Протоград е бил по-древен от Микена… Най-старото злато в Европа е открито край село …

Други интересни