СРЕЩА НА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКИ ПЪТ” И КАНДИДАТИЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ

Автор: Няма коментари Сподели:

500 човека изпълниха големия салон на читалище „Иван Вазов”в Хисаря , за да чуят кандидат- кмета Гатьо Султанов и кандидатите за съветници. Специално за тази предизборна среща с избирателите дойде и народният представител от НФСВ –Борис Ячев, който е заместник –председател на партията и председател на Постоянната комисия по корупция в Народното събрание. Пристигна и проф. Ангел Димов – председател на Социалистическа партия „Български път”. Гост беше и Андон Андонов – регионален координатор на НФСБ и Веселин Божков – регионален председател на партия АТАКА, както и Ради Минчев – кмет на община Перущица и областен координатор на Демократична България.

На присъстващите в залата бяха раздадени листовки с програмата на кандидата за кмет, вестник „Хисаря днес” и рекламни шапки. Публиката прие възторжено изказването на Гатьо Султанов и на кандидатите за съветници инж. Ненко Костов, д-р Стефан Недевски, Велко Господинов и Недялко Неделчев. Иванка Богунска представи накратко кандидата за кмет Гатьо Султанов, който говори за приоритетите си в управленската програма.

В своето изказване народният представител Борис Ячев заяви, че НФСБ напълно и безусловно подкрепя кандидатите за съветници и програмата на Султанов, с която той предварително се бе запознал, и я оцени като напълно реалистична и изпълнима. Заяви, че лично ще отговаря за водопроводите, за газификацията, за детските и спортни площадки и убеди гражданите, че ако кмет стане Гатьо Султанов, ще положи всички усилия, тъй като НФСБ са част от управлението на страната , за да помогне за осъществяването на проектите, предвидени в програмата на кандидата и на приетите вече проекти. 

Image title

След официалната част на сцената час и половина звучаха патриотични, народни , руски , сръбски песни, изпълнени от Руслан Мъйнов и Виво Монтана. 

                                                                              ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

Корнелия Нинова: Днес Борисов удари дъното

Следваща статия

Awaken Your Spirit (EXTREMELY Powerful) Complete Chakra Activation

Други интересни