БОРИСОВ ИЗБЯГА ОТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ, ЗАРАДИ „KBC“, КУПИЛИ БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА

Автор: Няма коментари Сподели:

Бойко Борисов във Варна: „KBC е група, която управлява над 400 млрд. евро. В Брюксел най-високите сгради са техни. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на откриване на офис белгийската финансова група KBC във Варна с 300 нови работни места.“

Всъщност, Бойко Борисов избяга на пожар от парламентарния контрол в парламента, където трябваше да се яви, за да отговори на въпроса защо вече Шенген не му е важен! На сайта на парламента пише, че щял да отсъства от парламентарния контрол „поради неотложен ангажимент“.

Е, неотложния ангажимент му бе да се „разходи“ до Варна, където „KBC“ откриха офис, /ега ти, неотложния ангажимент!/.
Много важно е да припомним, впрочем, че белгийската KBC придоби ОББ, като преди това СИБАНК купи пък ОББ. Както знаете СИБАНК е златен пай на … Цветелина Бориславова. Жената с която години наред живя Бойко Борисов.

КВС присъства в българския банков сектор от 2007 г., когато придоби СИБАНК, деветата най-голяма банка у нас. Комбинацията от СИБАНК и създадената през 1992 г. ОББ доведе до създаването на третата най-голяма банкова група в България по отношение на активи, с пазарен дял от приблизително 11%.

Такива ми ти работи около „новините“, свързани с Борисов от Варна.

На практика Борисов избяга от въпросите в парламента, за да плещи глупотевини за магистрала „Хемус“ и за отеглянето му, както и да се опита да овладее необратимите процеси във Варна, в които някои с урбулешката усърдност си купуват фабрика на 8 септември, като Портних и компания, например. И да успи варненски журналя, някои от които малоумно продължават да пишат глупости, без да имат хабер, че до три – четири месеца ще стане ясно „кой кара влака“ и как издегустирания Борисов ще гледа като … Тодор Живков на оня пленум. Защото няма контрол върху нито един процес, а изпълнява задачките една по една, които му подават.

Както вече АФЕРА писа от тези местни избори нищо не произтича, защото когато Оня от Банкя хвърли кърпата, всички от „квотата“ му отиват на бунището. Поживьом, увидим и къде ще сврат онези „спецове“, които пласират как Боко бил прецакал Маджо. Блаженни са неосведомените верующи.

                                      Afera.bg                           https://afera.bg

Предишна статия

Николай Милчев за Фрог: Границата на бедността е инфарктна електрокардиограма на българското сърце.

Следваща статия

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна в Обединените арабски емирства…

Други интересни