В 200 селища НЯМА НИТО ЕДИН ЖИВЕЕЩ!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Една безпомощна и объркана женица, която не става за директор на училище, два мандата измъчва столицата и е нагла – има мерак за трети.

Тя просто е пионка, а големите далавери в София ги върти един от Банкя.

Тя е и страхлива – дайте един пример да е ходила при стотиците случаи на протест в столицата.Няма. Е то какви лозунги дрънка , написани от пиарите на ГЕРБ и наизустени от бившата даскалица: „ България се развива с невероятни темпове” – така е, от страхотното развитие, все е на последно място в класациите на ЕС. Страхотно се развива и Фолксваген се уплаши от това развитие и отиде в Турция. Невероятно се развива не само в Европа, ами и на Балканите и нейният кумир Б.Б. подписа най-предателския договор с Македония.

Ако може Бойко и Фандъчка да намалят темповете на развитие на тази просперища страна, където една четвърт от народа – над милион и 600 хиляди, са на ръба на оцеляването. Иначе кадрите на ГЕРБ много се развиват – апартаменти с асансьори или тераси, къщи за гости, два милиарда попиляни / половината окрадени/ за саниране. Невероятни са темповете на развитие на страната. Вече взе да дотяга на народа и той излезе на протести. До сега не са протестирали само …митничарите.

При това обаче невероятно развитие беше смачкано здравеопазването, образованието е неузнаваемо – 40 на сто неграмотност, деморализирана полиция, армия и прокуратура. Съдът – тоже. Престъпност всекидневна и необезпокоявана. 

В 200 селища НЯМА НИТО ЕДИН ЖИВЕЕЩ! 

Тази бурно просперираща държава, според Фандъчка, навъртя 28 милиарда долара външен дълг!

Чуйте какви златни думи излизат от златните уста Фандъкови: „само демократично настроените хора като Бойко Борисов заслужават доверие, защото резултатите на Герб са видими.“ 

Българи, след трийсет години лутане из джунглите на Прехода, на върха на демокрацията е Бойко Борисов – десет години член на БКП, офицер от репресивното комунистическо министерство, участник във Възродителния процес, тъмни петна в биографията му в първите десет демократични години. 

Другите, почтени и мирни хорица, учени, работници, земеделци, творци – те не са на неговата демократична висота! Браво, Фандъкова! Личи си, че мислиш! И то така напрегнато, че чак мислите ти се чуват – сякаш са обути в налъми!

                                                                                                                                                    https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

НАГЛАСЕНИ ЛИ СА ИЗБОРИТЕ ЗА МЕСТНА ВЛАСТ В ОБЩИНА ХИСАРЯ?

Следваща статия

ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

Други интересни