Солената цена ще я плащаме на вноски следващите четири години!

Автор: Няма коментари Сподели:

Интересно изявление на БНТ. Щели да пуснат Волен да участва в предавания, само ако се извини. Стана ми забавно. С какво извинението, още повече поискано, направо изпросено, ще промени това, което се случи. И за какво точно да се извини? Че се държа просташки? Че наруши регламента? Че публично каза, че Джамбазки е гей?

Личното ми отношение към извиненията е, че трябва да се приемат, само ако някой по погрешка те настъпи или бутне. Всичко останало е въпрос на възпитание. Отчиташ, че човекът все пак има възпитание да се извини, но не променя отношението към постъпката. Аз не търся извинения и не прощавам постъпки. След като някой е направил нещо, значи го е искал. Оправданията са за децата и интелектуално увредените.

И ако се извини, какво? Ще го пуснат отново в ефир. Този път шоуто ще бъде на още по-високо ниво. Волен не е глупав. Той набира харизма чрез скандалите. Привлича тези, на които вече им е тясно от правилата и лъжите. И които си въобразяват, че крясъците и хулиганщината му, са признак на истина и патриотизъм. Ами не са. Просто цирк! Умишлен!

Много забавно ми стана и като казаха, че може друг представител да участва. Много, ама много ми се иска да поканят Павел Шопов. Ще надмине Волен без засилка и тренировки. Виждала съм го в активни бойни действия преди години. Той няма да се спре само до думи!

Наслаждавай се народе. Циркът е на високо ниво. Солената цена ще я плащаме на вноски следващите четири години!

                                                  Елена Гунчева                              https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Кошлуков се прави на мъж за Сидеров…

Следваща статия

№1 холивудски хитове, заснети в България…

Други интересни