НИВОТО НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА…

Автор: Няма коментари Сподели:

Че е срамно – срамно е! Не само заради това, което се случва в национален ефир. Срамно е, че нито един от участниците не можа да реагира адекватно. Нито един не показа, че има възпитание от първите седем години, а някои се оказа, че дори не са чували за такова.

Това е българската политическа класа. Хора, които и на селски панаир биха се проявили като диваци. Но напират да ни управляват, при положение, че не могат да управляват дори емоциите и поведението си.

Изтървана работа! Така казваше баба ми за хора, които нямат нито ум, нито възпитание, нито някой може да ги контролира. А ние ги допускаме те да определят живота ни.

Вгледайте се хубаво в тези лица. Вслушайте се в думите! Вижте какви хора ни и искат да ни управляват. Харесва ли ви? От тях ли очаквате зряло и сериозно поведение и държавнически решения?

Дори селски овчар би се държал на по-високо ниво от български политик!

Българската политическа класа отдавна показа, че е „изтървана работа“. И е време за кардинална смяна на системата. Тези като ги гледам, и ми идва да взема една права лопата и метла и директно да ги измета на боклука. Подиграват ни се. А надали има някой, който да е работил нещо по специалността си от тях. 

А в костюмчетата, с които са се издокарали за цирка, един пенсионер може от стойността им да се храни половин година.

                                      Ай, бЕгайте! Отвращавате ме!

                                                 Елена Гунчева                                 https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Финансовият министър Владислав Горанов не дава никаква информация по каква причина се трупат тези заеми…

Следваща статия

Как да помогнем на страната с най-бързо намаляващото население в света?

Други интересни