Кметският клан окупира община Банско: всички са роднини…

Автор: Няма коментари Сподели:

Банско надминава по шуробаджанащина Созопол – в малката и също толкова богата община не само някои, а всички възлови постове са окупирани от родата на кмета Икономов, близък на Цветан Цветанов. Местният феодал е превърнал общината и ГЕРБ в семейна фирма, ама разходите, за разлика от другите фирми, са за сметка на данъкоплатците. Кланът е обхванал всички сектори в общината – от културата, през горите до енергетиката и от пиара до обществените поръчки. Ето и списък:

1. Сестрата на кмета Райна Икономова се оказва председател на общинското читалище Н.Й.Вапцаров –  Банско. Читалищата са златна мина, защото могат да усвояват пари по всички европрограми, да пишат колкото си искат разходи за „консултации“ с близки и роднини, пък и се водят подпомагане на културата, което звучи супер политически. Кланът неслучайно държи и други читалища. Сестрата на кмета е и секретар на жени ГЕРБ Банско.

2. Племенникът на кмета   Димитър Клечаров заема позиция в Общинската служба по земеделие и гори в Банско.

3. Племенницата на кмета е PR на община Банско. Десислава Клечарова води и младежкия ГЕРБ в града.

4. Другият племенник на кмета Димитър Мунин с прякор ТРАГЕДИЯТА управлява ТЕЦ – Банско, която е общинска собственост. Нашето момче по неведоми пътища застава начело, след като издава управлението на отдел ТСУ- Банско. Същият е председател на читалище Димитър Благоев в съседното Добринище.

5. Кумецът на кмета е абониран за обществените поръчки, давани от общината, като Димитър Даутов, както е името му, е председател на Предприемачи ГЕРБ в Банско.

6. Близък на роднина на кмета се подготвя и за председатеското място на Старейшини ГЕРБ.

7.  Заместник – кметът Асен Кирицов е взел племенника си Владимир Кушлев за секретар на общината в Банско.

8. Дъщеря му Радослава Кирицова заема длъжността експерт обществени поръчки в Общината.

9. Съпругата на секретаря на общината Владимир Кушлев работи като експерт в МДТ в Община Банско.

Община Банско е малка, но богата. Жителите са наясно с всичко онова, което се случва. В неформална обстановка скандалният клан се коментира. Доверието в ГЕРБ бавно и невъзвратимо се топи. Хората са наясно с авторитарния начин на управление. Но всичко не свършва до тук! Шуробаджанащината е на повърхността. Под нея е големият бизнес на клана на гърба на данъкоплатците от Банско.

Очаквайте подробности за всички фирми, свързани с Икономов!!!!

                                                      https://19min.bg                                                    https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Българи ли сме?! Има ли я България?!

Следваща статия

ЕКСПЕРТИЗАТА НА СУЛЬО ПУЛЕВ…

Други интересни