ВЪРНЕТЕ ДОВЕРИЕТО В РОДНИЯ ДОМ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Никой повече не желае да бъде рекетиран с по 30-70 лв. на ден за шезлонг и чадър, при условие, че за тези пари си ги купува за цял един сезон.

Снимката е автентична, с днешна дата в 10.30 ч.

Вземете тези пари от напитки, храна, консумация и направете шезлонгите и чадърите безплатни. Летовниците пак ще Ви дадат парите си, но по различен начин и ще имат усещането, че получават нещо в замяна. Е да, ще поработите малко, ще се пораздвижите, ще се поизпотите.

Лесно е да се хвърлят 100 шезлонга, маси и чадъри, дето ни хляб ни вода искат, на държавната брегова ивица, сиреч собственост на всеки един българин и да се разпореждате, както си искате, за да правите десетки хиляди печалба, само задето има платена концесионна такса, без особена придирчивост в конкурсните условия.

Не! Ще заредите баровете си само с българска стока и в замяна на безплатния престой на чадъри и шезлонги, ще очаквате консумация, която със сигурност ще бъде гарантирана. Ще завъртите едни пари, вместо да ги тъпчете в чанти, офшорки, и нови лимузини, ще подкрепите местната икономика, ще я стимулирате. И, когато храната е направена вкусна и с мерак, клиентелата ще е доволна и сигурна. И няма да имаме тази картина, в 10.30 ч. през месец август на плажа да няма българи.

Не се научихте да правите бизнес и това си е! Мързеливата и с хитрост не става. Трябва яко бачкане. Позитивно, градивно и културно отношение. Мутренският подход е за канализацията, тук трябва Цивилизация!

Предизвикателството е сложно и трудно, нужно е да спечелите доверието на българина. Доверието се гради с усилие и с години, руши се за един миг недоволство. Проблемът не се решава с държавна перманентна помощ на бизнеса. Може ли да дотираш постоянно със средства, вяра и стимули нещо, което е вклинено в грешния път? Така стимулираш грешката да набъбва като ядрена гъба! Не! Финансираш обучение по мениджмънт и маркетинг, за да бъдеш конкурентен на пазара. Инвестираш в образование!

Маркетингът е свързан с хората. Това означава да разбереш какво хората искат, след което да се опиташ да им го предоставиш на цената, която биха платили и която би ти осигурила приемлива печалба, а не на цената, която алчността ти изисква! Възприеманата стойност не е цената, която Вие искате, а таванът на цената, която може да поискате. Първо е стратегията, после е тактиката.

Българското черноморие трябва да създава продукт или услуга, предлагаща ползи, от които клиентите се нуждаят и не могат да получат другаде (здравословно хранене, автономия на плажа, усещане за свобода, тихи плажове, групови лечебни практики за ментална релаксация, билколечение), след което да изградите, уважаеми дами и господа, репутацията си – именно търговската си марка, на базата на това, с което всички сме добри!

Силната търговска марка Б Ъ Л Г А Р И Я ???????? може да ражда увереност и да създава стойност! Ние имаме много дългосрочни конкурентни предимства и е налажително да се използват най-рационално, но в никакъв случай от невежи, които от възможностите реализират само злини.

В крайна сметка, съм щастлива, че с отлива на туристи си отидоха голяма част от посредствените чуждестранни летовници, които идваха да оповръщат свещената и напоена с кръв земя БЪЛГАРСКА!

                                                 Ваша Цвета Кирилова

Image title

https://www.facebook.com/tsveta.kirilova?epa=SEARCH_BOX

Lyubomir Stoilov 

Ние се намираме в убийствена конкуренция на световни дестинации! Франция, Италия, Испания, Португалия, Гърция, Малта, Кипър, Хърватска..

Нужно ли е да споменавам, че Кипър е буквално изкупен от руснаци, а Малта се брои за британски остров!? 

За мултимилионните комплекси на Франция, Италия и Испания може да се пише с дни! 

Адриатика на Хърватска е безумно красива и отдавна е приела платежоспособните чехи, словаци, словенци, унгарци, латвиици, литовци и естонци! 

Гръцките острови са по всички световни страници! Балеарските и Канарските острови на Испания не им отстъпват! Турция си има фенове “чревоугодници”, за които плюскането е приоритет в “почивката”. 

За нас остават бедните руснаци от Краснодар, Румънци, Украинци, Молдовци, Беларуси и крайно бедни поляци! 

Ако това са ви туристите, с които ще правите Черноморието мечтана дестинация сте в голяма грешка….Lyubomir Stoilov 

Предишна статия

ПРЕОБРАЖЕНИЕ ГОСПОДНЕ Е!

Следваща статия

Технологията за производство на политически идиоти в България се е усъвършенствала

Други интересни