БОГАТА ДЪРЖАВА НА БЕДНИ ДЕБИЛИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Не знам какво трябва да се случи, за да се размърда българинът и да се възмути с нещо повече от споменаване на майка. Явно цена на пейка от 10 000 лева му се вижда нещо нормално, нищо, че ще се изпочупят след няколко месеца /оптимистична версия/. И кошчета за 1000 лева, в които да ровят пенсионерите с пенсия от 200 лева. Да разсъждаваме ли, че едно кошче на Данчето Софийска струва колкото пет месечни пенсии на пенсионер, работил 40 години?!?

Нямат наяждане крадливите пирани, които допуснахме във властта. Ще пукнат от преяждане с власт, но кокала няма да оставят. Сега им е паднало да крадат на поразия. Скоро ще купуват една тротоарна плочка по 1000 лева и никой няма да се впечатлява. А ще си брои стотинките, за да си купи клисав хляб, пълен с Е-та и химикали.

Стадо без овчарски кучета. Или по-лошото – овчарски кучета, превърнали се във вълци, които изяждат овцете, които трябва да пазят.

Впрочем….познавате ли беден прокурор. Да, заплатите са солидни, но дори само колите им не могат да се купят с няколко годишни заплати. Камо ли имотите им. Познавате ли беден член на разследваща комисия?!? Познавате ли беден политик?!? Хора, на заплата! Ама някои дори не си знаят заплатата, защото захлебват от престъпления….

Ай честити ви пейки, столичани….плащайте! И мълчете!!!

                                                                                   Елена Гунчева

                                                                              https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

КАКВО НЕ КАЗА БАЦЕ В ”ПАНОРАМА”

Следваща статия

ВЕЛИКДЕН В СТАРО ЖЕЛЕЗАРЕ

Други интересни