ВЪН МУТРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Опитът да се изкара заобикалянето на данъчното законодателство и произлизащите от него материални последствия за сделките с апартаментите на властта, масова практика и оттам да се търси оправдание за имотните далавери на Цветанов и цветановите хора, е порочна практика. Защото, рибата се вмирисва откъм главата. Ако си Цветан Цветанов, политик, партиен лидер и изборджия на управляващата партия, дай пръв пример как трябва да се спазват законите на страната! Плати си данъците изцяло, г-н Цветанов, пък тогава ни поучавай как трябва да живеем и работим. Селянинът от Шума, Годечко, разбираш ли, отскоро и божем – столичанин, седнал кокошкарски да заобикаля законите, да си купува апартаменти на занижени цени, за да спестява данъци и такси , а после седнал да раздава акъл на нацията как ГЕРБ били безалтернативна власт и колко правилно били управлявали България.
И още нещо – ако е платил апартамента си в Летера на реалната цена от 3500 евро на квадрат, т.е. е платил милион и половина дори в левове, ще започнем автоматично да питаме – откъде ги взе тия пари и как банката /знаем коя е и на кого е тая банка/ му отпуска такъв заем.
Да не се захващам с персоналния му асансьор, дето го паркира от гаража в хола и който гори ток, колкото за целия блок.
Тъй че обясненията как всички с имотни сделки пишат данъчната основа, за да избягват данъци не е никакво оправдание за злоупотребата с власт и конфликта на интереси, каквото представлява сделката с Цветанов с луксозния апартамент на последния етаж на свръх луксозната сграда Летера, строена от фирма Артекс. Крановете на фирмата са ярко осветени през нощтта, гледани от паркинга пред басейна Дианабад. Огромни блокове надвиснаха над малката уличка, по която вече трудно се преминава пешком или с кола, откакто Артекс и други приближени на властта строителни фирми застроиха тези грамадански комплекси.

                                                                           Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари

Снимка на Нора Стоичкова анализи, коментари, шамари.

                                                                                                    https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

България се тресе, а той е отвъд океана, пет пари не дава

Следваща статия

Отворено писмо от Камен Донев до всички ония, които са тук, но ги няма

Други интересни