Хроника на един обикновен герберски грабеж

Автор: Няма коментари Сподели:

1. Ноември 2011 г. – Кирил Йорданов, кметът на ГЕРБ във Варна, открива новопостроена сграда на училище в кв. Аспарухово. Сградата, струваща на бюджета повече от 6 млн лв, е обявена за най-модерното училище в България.
2. Декември 2011 г. – покривът на най-модерното училище в България протича.
3. 2012 г. – стените на най-модерното училище в България почват да се пукат.
4. 2013 г. – основите на най-модерното училище в България почват да пропадат.
5. 2017 г. – най-модерното училище в България е затворено, защото е обявено за опасно за живота на учениците в него.
6. Септември 2017 г. – Иван Портних, кметът на ГЕРБ във Варна, обещава учениците да се върнат на училище след една година. Междувременно децата от 1 до 4 клас са разхвърляни по училища из целия град, някои от тях пътуват по 10 км на ден до класната стая и обратно.
7. Септември 2018 г. – ремонтът на училището все още не е почнал, но кметът обещава до нова година да е свършил.
8. Декември 2018 г. – ремонтът най-накрая започва, обещанието е да приключи до средата на май 2019 г.
9. Февруари 2019 г. – ремонтът на сградата спира.
Сега аз имам питане към една част от жителите на моя град Варна и специално към населението на Аспарухово, квартала, в който съм роден – извинете, вие добре ли сте? Удоволствие ли ви прави да гласувате и избирате вот след вот едни и същи некадърни, корумпирани, крадливи и алкохолизирани малоумници? През 2011 г. избрахте кмет от ГЕРБ, през 2013 г. избрахте кмет от ГЕРБ на частичните избори, през 2015 г. за пореден път избрахте кмет от ГЕРБ. За това време гербаджиите не спряха да ви ограбват и да ви крадат, а вие отново и отново им гласувахте доверие – на последните избори почти 70 000 варненци гласуваха за кмета на ГЕРБ. Е как да не се съмнявам в менталното ви здраве?
Само след 8 месеца има нови избори за кмет. Мислете, драги съграждани, съкварталци и съседи. Мислете с главите си, защото бъдещето на Варна зависи от вас. Ако искате да доубиете градът ни и да пратите децата ни в чужбина като емигранти, гласувайте за ГЕРБ. Кметовете на ГЕРБ, Кирил Йорданов и Иван Портних, са доказали, че на тях може да се разчита за това.

                                                       Костадин Костадинов                                 https://svobodnoslovo.eu
Предишна статия

БРАТЯ, КРАЙ! ЗАМИНАВАМ ЗА ГАБОН! КОЙТО ИСКА, ДА ИДВА С МЕН…

Следваща статия

Злото е разпростряло тъмната си сянка и бавно изсмуква душите ни…

Други интересни