ВЪПРОСИ КЪМ ЦАЦАРОВ, КОИТО СЛАВИ НЕ ЗАДАДЕ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Въпроси към Цацаров, които Слави не зададе, дори и маркирайки ги като „зрителски“ въпроси:

 За Иванчева правилният въпрос е не защо е с белезници в болницата, което наистина е въпрос към Цачева, а защо при този шумен демонстративен арест вече 7 месеца няма внесено обвинение.

И защо прокуратурата продължава да я държи в ареста, след като това не бива да е наказателна мярка. Всички свидетели вече са разпитани от съдия.

 За записите от Мишо Бирата – очевидно доказателство за корупция. Защо не се предприеха никакви действия. Ако отговорът е, че проверката е извършена преди да започне неговият мандат, то какъв е проблемът да се възобнови. Както направиха срещу Атанас Семов. Веднага щом беше номиниран от президента за КС.

. За Московски. Защо още няма обвинение, още ли се точи следствие срещу неизвестен извършител, как месеци наред прокуратурата протакаше делото, докато осъзнае, че неизвестният автор е министър и подсъдността е сбъркана. Защо тогава остава все още неизвестен?!

 За Брендо. Как така има присъди в две други държави, а го оставиха у нас да се укрие, да купи хотел Шипка и да иска да строи сграда на пъпа на София.

 За сигналите на Елена Йончева за пътищата. Защо не реагират на сигнала, но не само формално, не назначат наистина независима експертиза за кражбите на европейски пари при строежа на пътищата.

 За зелените. Защо не се правят интензивни проверки за произхода на парите им, за печеленето на обществени поръчки, за външното финансиране от странни фондации.

 За Цветанов. Счита ли, че проверката на шестте апартамента е обективна и как си обяснява дарението от тъщата на такова имущество, което не е с доказани и декларирани доходи.

Защо бяха сбъркани квалификациите на престъпленията му така, че лесно да паднат в съда.

Не беше ли  разследването по поръчка, за да го притиснат, а след това нарочно опорочено, защото политическата поръчка е отпаднала.

 За КТБ, ролята на Пеевски и Борисов за фалита и как така решиха точно сега да пришият Елена Йончева към прането на пари, след като е известно какви са били кредитите на Пеевски към банката в момента на фалита. Около 200 млн. Не счита ли, че нахлуването на прокуратурата в банката е главната причина за фалита, защото всички приказки за изнесени с чували пари, бяха опровергани през времето. Защо потвърди, че Соня Колтуклиева е получила пари от Цветан Василев, като за това твърдение тя осъди за клевета Маргарита Михнева.

                                        Afera.bg                      http://afera.bg

Предишна статия

ФАЛШИВИ НОВИНИ – И РОЗОВИ НОВИНИ

Следваща статия

Д-р Михайлов: Властта на Борисов е олигархат – с Домусчиев и Пеевски

Други интересни