Якудза издирва феновете на Локо, омърсили Мемориала на загиналите в Хирошима

Автор: Няма коментари Сподели:

           Той знае какво да направи…

Не знам от Якудза дали наистина са по петите на българските кретени-драскачи, осквернили Монумента на загиналите от ядрената бомба в Хирошима, но много ми се иска да е така. Знаем, че японската мафия помага на пострадали при бедствия, също и наказва изнасилвачи строго и педофили. Това не е индулгенция за пред властите и съдебната власт. Просто особености на японския характер.

Представям си, какво ще се случи на родните тъпанари, ако Якудза се заеме с тях…

 Говори се, че някои възпитателни ритуали са много болезнени…

 Малко ровене в мрежата и Гугъл дава любопитен резултат. За няколко години над 120 заглавия в наши медии уведомяват как сме покорили Япония. „България покори Япония“, е-хей, кой като нас. По всякакъв повод: наши спортисти там, IT специалисти, кисело мляко, детски хорове, музиканти, сумисти с нашенски корени, Тракийското съкровище и пр. Откроява се обаче заглавие отпреди 10 години: „НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ПОКОРИХА ЯПОНИЯ“. Главни букви, като за триумф. Под заглавието четем, как целият японски елит – политически, дипломатически, културен и пр. се дивил на нашите таланти. Заглавието и текстът са на? На официалния сайт на българското Министерство на външните работи.

 Две петилетки по-късно Националната опера и балет пак е в Япония. Но този път ПОТРЕСЕ страната на изгряващото слънце. Мемориалът на загиналите от атомната бомба в Хирошима осъмнал с надпис „Локо София“. Толкова е отвратително, че те отказва от коментар.

 На 6 август 1945 година над Хирошима американски пилоти пускат атомна бомба, известна като „Малчугана“. Загиват около 140 000 души. Населението на града по онова време не е повече от 240 хиляди човека. Мемориалът на загиналите се намират на брега на река Ота в центъра на Хирошима и е обявен за световен паметник от ЮНЕСКО.

.
                                                 Прочухме се и с тази простащина…

 Япония е древна държава с невероятна история и култура, градени повече от 4 хил. години. Японците са 130 милиона и живеят на територия колкото три Българии. Брутният вътрешен продукт на глава от населението е седем пъти по-голям от нашия.

Японският генерал Сейго Ямазава, наследик на известен самурайски род командва един от полковете при освобождението на Плевен през 1877 година. Награден е с най-високи държавни и военни отличия.

 Нито една японска медия, по нито един повод, не е използвала заглавие „Япония покори България“. Добре е да го знаем. Ние обаче сме  ги покорявали през няколко месеца…

 „Локо София“ на мемориала в Хирошима. Простащина, която надмина дори автографа, който остави футболера Благой Георгиев – Джизъса, онзи с татуираните кръстове, на Колизеума в Рим преди три години. Три години. Упадък със скоростта на светлината.

Якудза трява да се намеси. Иначе има риск, като си дойдат у нас, кретените от Локо да се окажат звезди в телевизионни реалити формати, а чалгари песни да извият за тях.

                                                                       Камелия Банова

https://frognews.bg/novini/120-pati-balgariia-pokoriavala-iaponiia-posledniiat-loko-sofiia-hiroshima.html

Предишна статия

Кой и защо спря телевизия „Алфа“ – необичайните опечалени

Следваща статия

…ЖУРНАЛИСТ ОСВЕТИ ХАРЧОВЕ В ЕВРОФОНДОВЕ, ПРОКУРАТУРАТА ГО ПОГНА С РАЗСЛЕДВАНЕ ПО АНОНИМКА…

Други интересни