БОРИСОВ, ЗАСРАМИ СЕ…НЕ ХОРАТА СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ, ТИ СИ И ВРАГ

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е пълна подмяна на реалността. Пълна. Световните медии в нито един момент не са казали, че Виктория Маринова е убита, ЗАЩОТО е разследващ журналист. Просто отразиха огромната обществена тревога около убийството й и съмненията в способността на МВР да покаже истината.

Вместо да следи изкъсо разследването и да отговаря на въпроси денонощно, нашият премиер се отдава на безогледни манипулации, тръшкане, заплахи към посланици (да го питали, преди да говорят!!!), към Манфред Вебер и изобщо – театър на абсурда.

Това е изключително дръзка и нагла каскада на Бойко Борисов – да се изкара несправедливо очернена жертва – щото, нали, държавата това е той – на кризата на доверието в МВР, която именно годините на неговото „управление“ създадоха.

Да пренасочи вниманието от гранд корупцията, която неудобно бе спомената от всички световни медии, към някакви знайни и незнайни „сини и червени“ саботьори, които му разваляли безценния имидж в Европата. Пардон, светият имидж на България, санким Тимерманс, Вебер и прочее от Марс падат и не са чували за мегакорупционния чадър, в който голяма част от МВР е превърнато.

Борисов, засрами се, поне веднъж. Европейските политици не са врагове на България, колкото и удобна да е тази лъжа за теб сега. Хората, които ти доведе до паника, не са враговете на България.

Ти си и враг.

Мария Спирова

Снимка: „Дневник“                         http://afera.bg

Предишна статия

РЕГУЛИРОВЧИЦИ НА СМЪРТТА!!!

Следваща статия

Костадин Костадинов: Брутална далавера за 43 млн. във Варна, ”гениална” схема на Пеевски, Гергов и ГЕРБ

Други интересни